lag sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |KoPuK.028| tarafından 12 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sorun nedir 4 saniye lag var oyunda

2. ImLegendTR

ImLegendTR User

evet baya bı lag var

3. Aliens

Aliens User

Hangi sunucuda yaşanıyor LAG?

4. DUMAN.

DUMAN. User

tr4'de lag yok hangi serverdesiniz acaba ?

5. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Bilgisayarınızdan veya internetinizden kaynaklı bir problem oluşmuş olabilir. Tarayıcınızın çerezlerini temizledikten sonra modem resetlerseniz düzelebilir.

İyi forumlar.

6. Bu oyun yüzünden bi program buldum sayfaları kapattıktan sonra otomatik olarak tarayıcılardaki bütün çerezleri siliyor. Çarşamba günü çok kötüydü oyun artık eskisi gibi oynıyan olmadığı için foruma kimse düşmüyor bide sizlerin cevapları kanser ediyor oyüzden yazmıyor kimse. Tr1 de oynuyorum normal haritalar bug 6 saniyede bir donma mevcut, korsan haritasındayım suan burdada 32 saniyede bir oyun donuyor haritada tekim kimse yok..

**TheNıghtMare** ve KoruyucuPeri bunu beğendi.
  7. admin hala bilgisayarınınzda yada internetinizde sorun olabilir diyor oyundan haberi yok galiba burda 5-6 kişinin aynı andamı internetinde sorun var acaba çok ilginç nedense bendede lag var o_O

bu sorun sadece gece yarısı 12 den sonra oluyor arkadaslar sanki bilinçli yapılıyormuş gibi ve yaklaşık 2 aydır böyle darkorbit kusursuz olmaya çalışırken kusurlarını katladı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2018
  8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Topluluğa hizmet eden online oyunlarda bazen bu sorunlar olabiliyor.
    Merkez bu sorun yaşandığı an aniden müdahale de bulunuyor merak etmeyiniz.
    Şuan sorununuz devam ediyor mu acaba ?

İyi forumlar

KoruyucuPeri bunu beğendi.
  9. hangi oyunda her gun lag var solesene bi bana XD
    3 aydir her gun oyundaym ve genel olarak tekrar eden bi lag var ama o merkez ekip neden simdiye kadr cozemedi acaba anindaa bakiyolarsa sorunlara
    boş cevap verceğine hic verme bu konuda
    arkadasin dedigi gibi cevaplariniz sadece kanser ediyor

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Moderatör takımına karşı rencide edici tutumunuzu sonlandırmanızı rica ediyorum.
    Bizlerin elinde durumu rapor etmek dışında bir yetki yok ne yazik ki.
    Buradan Darkrobit Türkiye ekibinin yetkilerini detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

KoruyucuPeri ve KerimBaylar bunu beğendi.
  11. Bazen derken ? şaka yapıyorsunuz heralde bu oyunu yıllardır oynuyorum lag sorunu hiç bitmedi son zamanlarda iyi di yeni harita gelince iyice tırmandı gece 12 den sonra ciddi lag var kapı cift kapıya giriyorum krislerde donuyo tek yiyorum buz kapısınıda yapamadım lag yüzünden rsb beyaz atıyorum en son yaratıga bi donma tık yine gittim ben artık çok yoruldum bu oyunda artık foruma girmiyeceğim bi kuruş para da yatırmam bu saatten sonra!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Aralık 2018
    KoruyucuPeri ve KerimBaylar bunu beğendi.
  12. Bu sabahta aynı sorun ile karşılaştım.
    Sunucu: TR1

13. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Sorununuzu merkeze iletmek üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.