Bug / Oyun hatasi Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve КФЯКU_КΛPΛЛı tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TR serverleri 1 aydır böyle diyecek birşey bulamıyorum

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Ülke takımı olarak bizler sorun ile alakalı elimizden gelen herşeyi yaptık ve yapmayada devam ediyoruz. Arkadaşlarımız konu ile alakalı gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir. Böyle bir özveriyle çalışan ekibe karşı bu uslunuz neden anlam veremiyorum.
    Unutmayın ki bizlerde sizler gibi birer oyuncuyuz ve sizin yaşadığınız sorunları bizlerde yaşamaktayız. Teknik Ekip sorun ile alakalı çalışmalarına devam etmektedir. Bir gelişme olduğu taktirde forum üzerinden duyurusunu yapacağız takipte kalmanızda fayda var.

İyi forumlar.

3. peki neden sadece bizim server bu bir ayrımcılıktır sorunun ne oldugu hakkında size hiçbir yerden şirketten yardım etmiyorlar mı ? size başınızın çaresine bakın falan mı diyorlar.Sizi seviyorum sanki oyunun sahibinin tr ye garezi var bilerek ilgilenmiyorlar gibime geliyor allah yardımcınız ve yardımcımız olsun bir an önce oyuna dönmek istiyorum akşam 20.30 dan beri hala pc basında iki dakikada bir yeniliyorum oyunu...

4. vDimitri

vDimitri User

Hayatım boyunca oynadığım hiç bir online oyunda böyle laglarla karşılaşmadım üstelik bu laglar gecenin 4.30 unda dahi mevcut. Belliki birilerinin umurunda değil bu oyun...

ƤαяαƖуzєя bunu beğendi.
  5. KeNBLoCK

KeNBLoCK User

Vallahi tebrik ederim aramızda 2 yıldır geçti hala teknik ekip diyor

yaw nerde teknik ekipler 2 yıldır oyun düzeltmedi 2 yıldır kasma donma ve lag gitmedi

bıktım ya bari yalan konuşmaya değmez doğru dürüst yaz doğru cevabını yaz bıktım ya

teknik ekipler işinizi 7 24 saat değil 30 dk işinizi yapıyorsun büyük ihtimalle o kadar yaparsın

7 24 saat asla ve asla çalışamazsın aramızda 2 yıl geçti hala düzeltecek yok 1 milyon oyuncu bıraktı geri dönüş yok...