Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve seyfo123 tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. seyfo123

seyfo123 User

yav arkadaş siz bu kadar oyuncuyla dalgamı geciyorsunuz yahu sabah bir reset oyun 3 4 saat iyi ondan sonra bozuluyor akşam hiç girilmiyor ne yapmaya calışıyorsunuz sizler kardeşim millete acık acık yazıda bilelim oyunu kapatıyorsanız kapatın yok devam edecekse adam gibi bişeyler yapın bu ne rezillik yav milleti dinden imandan cıkaracaksınız sonunda

2. eragon6106

eragon6106 User

bişey yapmalarına gerek yok millet otoları kapatsın bak nasıl düzeliyor oyun. oyunu illegal meşkul edenler şimdi oturmuşlar çaylarını yudumluyor orda burda takılıyor. otolarıda otomatik kasılıyor. oyunu şişiren bu otolardır. ilk önce kendimizi düzeltmek lazım.

3. Oyun yine ... gibi :mad:

memat155 bunu beğendi.
  4. CAGRO

CAGRO User

siz oyuna girebiliyormusunuz şuan, ben giremiyorum.

5. .AFRA.

.AFRA. User

su an girdim oyuna ama oynanmıyor lagdan

6. 3 gündür giriş yapamıyorum

7. otolarla yada başka birşeyle alakası yok tamamen teknik ekibin bilgisizliğinden kaynaklı bir durum yaptıkları güncellemeler oyunu iyiyce çıkmaza sokuyor bu gün yarın oyun kapanır demedi demeyin yada türkiyeden kalkar

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı gerekli şekilde düzenledim.

Ülke takımı olarak bizler sorun ile alakalı elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Arkadaşlarımız konu ile alakalı gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir. Böyle bir özveriyle çalışan ekibe karşı bu üstlubunuz neden anlam veremiyorum.
    Unutmayın ki bizlerde sizler gibi birer oyuncuyuz ve sizin yaşadığınız sorunları bizlerde yaşamaktayız. Teknik Ekip sorun ile alakalı çalışmalarına devam etmektedir. Bir gelişme olduğu taktirde forum üzerinden duyurusunu yapacağız takipte kalmanızda fayda var.

İyi Forumlar.

9. Dayı nasıl olacak şimdi?

10. Sorun çözülene kadar böyle devammm :)