Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••TİGΞR••ΞCŁİPSΞ•• tarafından 28 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkdaslar bildiğiniz üzere oyunda lag vs bağlantı kopukluğu yaşıyoruz defalarca bunu forumda aktarıp paylaşmamıza rağmen merkez yetkılılerden açıklama gelmedi sizden ricam yazabıldığınız kadar yazın hergun aynı şeyleri yaşamak zorunda değiliz herkesin emeği var gerekli açıklama istiyoruz har dosyası benzer bahanelerle gelmeyin karnımız tok.

-KEMAL35- bunu beğendi.
  2. bende şuan 2-8 2BL ye giden kapıda sıkıştım kaldım oyundan çıkış alamıyorum destek falan hepsi gidiyor yazıktır günahtır ya

-KEMAL35- bunu beğendi.
  3. -KEMAL35-

-KEMAL35- User

OYUNU DÜZELTİN ARTIK EMEĞİMİZE ZAMANIMIZA YAZIK . telafi ve hediye istiyoruz

4. bende lag 0 şuan ve daha hızlı

5. -KEMAL35-

-KEMAL35- User

hala düzelmedi

6. sabah 6.30 da düzelir reset gelince supportta yazıyorsun böyle bir durum var diye arkadaşlarımz çalışıyor reset saatini bekleyin 7 saaat ben şimdi niye reset bekliyorum yada başkaları

7. kapıda sıkıştım bende güçlendiriciler boşa gidiyor işe bak

8. Maalesef reseti beklemek zorundasın. Bana da oldu aynısı, hatta pet yakıt alım modülü takılı idi, iki kere 10binlik yakıt almış kendi kendine
    :(

9. kalıcı çözüm şart böyle sürekli sorunla olmaz.

10. blut10

blut10 User

baglanmıyor.........)

lag ne demek...Zamansal kayma mı?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2020
  11. Ana sayfa mükemmel vip başvuruları anında kabul ve onay portaldan atla ama çarın aynı haritada ana sayfadan bak hangara çar atladığın haritada hımmmm o zaman oyun sayfasını yenile ama birdaha bağlanamama harika gidiyor evde kal oyuna bağlanamıyorum diye evdekilerden hırsını çıkar sonra gel hangar değiş belki bug da kalmışımdır diye aha hangar değişmez kafayı yicem yaf....

12. ya artık gerçekten sıktı. Yine bağlantı yok vallaha yazık . şirketin Türkiye sunucularına kastı var. Resmen

13. Müşteri veli nimet değil mi.Bu lafım ana merkeze şimdi ne olacak ????

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu başlığının tamamını büyük harfle yazmak yasaktır. Konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir. Gelecek mesaj ve konularınızda Forum Kurallarına uymanız konusunda sizi uyarmak zorundayım.

Oyunda bulunan Lag sorunu hakkında Merkez Ekibe gerekli raporlar iletilmiştir. Oyunda karşılaştığınız lag sorunu hakkında tekrardan böyle bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen Buradaki konudan yararlanarak HAR dosyalarınızı Support ekibimize gönderiniz, böylelikle Teknik Ekibimizin problemi çözmesine katkıda bulunabilirsiniz.
    Forum kuralları gereğince sıklık içeren büyük harf kullanımı yasaktır. Gelecek mesajlarınızda Forum Kurallarına uyunuz. Forum Kurallarına Buradan ulaşabilirsiniz.

Oyun içerisinde telafi ödülleri ve hediyeler Ülke Takımları tarafından verilmemektedir. Merkez Ekip tarafından uygun görülmesi durumunda
    Forum içerisinde üst üste mesaj atmak yasaktır. Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir, lütfen tekrarlamayınız.

Sizleri Forum Kurallarına uymaya davet ediyorum. Uyulmaması durumunda gerekli cezai işlem uygulanacaktır.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  15. dün admin cevap verdi onlarında elinde değilmiş her şikayeti iletiyoruz dedi.bizde oyuncuyuz dedi bizde zevkimizden mahrum oluyoruz dedi.yani adminlerde dertli bizde bakalm sonumuz ne olacak.almanyadaki gurbetçilerden yardım mı istesek şirkete gitsinler

Luminous bunu beğendi.