Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ShinigamiTR tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ya bu oyunu öğlen de oynayamayacaksak neden var . x2 günü bekliyoruz kapı yapıcaz onda da lag var. 1 ay oldu 1 ay yeter ya aldığımız premiumlar boşa gidiyor ayıptır. Düpedüz oyuncuya saygısızlık bu bir geliştiriciysen kısa sürede sorunu çözersin .Bu piyasayı okuyan biri olarak söylüyorum bunu yeterli destek gösterilmiyor açık bir şekilde belli.Net bir şey söyleyen de yok geliştirici açıklama yapmıyor çok ilginç gerçekten bekliyoruz bakalım nolcak

2. emperyan

emperyan User

Yaklaşık olarak yarım saattir 4-4 te "Super Ice Meteorid" e lazer atışı yapmasını bekliyorum. Ping durumu büyük ihtimal 10000ms durumunda abartmıyorum hesapladım 1000ms = 1sn. Tuşa basın ve tepki süresini ölçün. Bilgisayar ve modem gecikmelerini ihmal edin.
    Deli gibi bir lag var yani...

goliat0 ve ShinigamiTR bunu beğendi.
  3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda bulunan lag sorunu Merkez Ekibe rapor edilmiştir. Kısa sürede çözülmesini umuyoruz.

İyi Forumlar.

4. ya dayı bu merkez ekip bizi kaale almıyor sende varsa bunların insta hesabı telefon numarası falan verde bi arayalım böyle olmaz :D :)