Bug / Oyun hatasi Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mackend tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mackend

mackend User

Lag vb. problemler bu oyunun gördüğüm kadarıyla kronik hastalığı. Hep geçici çözümler uygulanmış gibi de gözüküyor. Sabaha karşı server a reset atılcak diye supporttan mail geldi bu da galiba geçici bir çözüm olacak. Tamamen köklü bir değişim ne zaman ve nasıl olur bu oyunun kaderi midir yani laglar Unity sistemine geçilince bu sorunlarda bir değişme olucak mı yani komple sıkıntısız bu oyun oynanabilir hale gelemez mi en azından 2 3 ayda bir olsa yine razı olunur. Çok eskiden beri bilirim ve oynamışlığım vardır darkorbiti ve eskiden bu gibi problemler yoktu ve bence daha yaygındı oyun yeniden başlayım dedim bir miktarda para yatırdım aktif PS4 kullanıcısıyım ama bir aklıma geldi ve tekrar başlayım diyip yeniden kurdum pc yi ve belkide yenilemeyi düşünüyorum orta derece de ama bu sorunlar yakın zamanda gidecek gibi de durmuyor. Tamamen merakımdan yetkili arkadaşlarım komple ve kesin bir çözüm gelir mi ? veya şu şu yapılsa komple düzelebilir diyen arkadaşlarımda yazsın okuyalım. İyi akşamlar.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorunlar için şuan geçici çözümler olarak resetler atılıp güncellemeler gelmektedir. Fakat Unity sistemine geçiş yapıldığında bu sorunların tamamen çözüleceğini umuyoruz. Unity sistemine geçilene kadar da sorunların çözülmesi için çalışmalar devam etmektedir. Umuyoruz ki en kısa sürede sorunlar çözülecektir.

İyi forumlar.

mackend bunu beğendi.