Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sakindarkorbit tarafından 16 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sa kolay gelsi̇n di̇ğer yabanci serverlarda lag %20 tr serverleri̇nde %75den fazla nedeni̇ nedi̇r acaba?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2020
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu başlığınız ve mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince tamamı büyük harften oluşan Başlık veya mesaj içeriği yazmak yasaktır. Lütfen bu kurala uyunuz.
    TR serverine özgü bir lag olmamakla birlikte oluşan laglar serverle arası genel bir sorundur. Belirtmiş olduğunuz yüzdelik rakamlar gerçeği ifade etmemektedir.

İyi Forumlar.

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

Son 1 haftadır oyunda hiç lag sorunu yaşamadım. Bir sorun vardı, ve çözdükleri açıkca belli. Ben oyuna aşırı takıntılı biriyimdir ve küçüçük bir lagı bile hemen fark edebiliyor iken son 1 haftadır gerçekten en ufak bir lag sorunu bile yaşamadım.