LAG Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 24 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tauly__

Tauly__ User

Sözde bi ice meteroid etkinliği geldi ama oyunun donmasından dolayı gelmez olaydı dedirten bir etkinlik oldu benim için.Ben anlamıyorum ki bu oyun neden bu kadar donuyor ? Ayarları en düşüğe indirmeme rağmen fps 12 'nin üstüne çıkmıyor.Buna bir çözüm gelmeyecek mi artık?

2. Benim bildiğim kadarıyla FPS düşüklüğü oyunla ilgili bir problem değil senin sisteminle ilgili şayet benim orta ayarlarda fps 40 45 düşük ayarlarda 12 olması sisteminizden kaynaklıdır diye düşünüyorum

3. Tauly__

Tauly__ User

Oyunda lag var bunu örtmeye çalışma şimdi :)

4. Oyunda lag olmadığını söylemedim yazdığı şeyin lagla alakası yok neden örtmeye çalışayım bigpointin avukatı değilim ben birader

5. Foden

Foden Guest

Merhaba,

Oyunda bizim izlediğimiz kadarıyla Ice Meteoroid etkinliği esnasında bir lag sorunu yaşanmamıştır sizin dışınızda bu durumu bizlere ileten başka bir oyuncu yok dilerseniz internet bağlantı hızınızı kontrol ediniz. Eğer FPS sorunu yaşıyorsanız arka planda çalışan programları (Skype ve diğer oyun istemcilerini (var ise) ) kapatıp yeniden deneyiniz.

İyi forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  6. FPS değerinin lag ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. FPS bilgisayarınızın gücü ile ilgilidir. Lag internet ile ilgilidir. Lag olduğu zamanlarda etraftaki yaratıklar donar, siz kıpırdasanız bile işe yaramaz, yaratıklara saldıramazsınız, portaldan atlayamazsınız vs vs

AkalımOzaman. bunu beğendi.
  7. Tauly__

Tauly__ User

Konu kilitlenebilir :)

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.