Lag ve bağlanma sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARİZMA__KAPTAN tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet yine oyuna bağlanamıyorum ve alpada oyun normal iken betada oyun oynanamaz halde kaç gündür bu halde ve reset geliyor 1 saat sonra oyun aynı şekilde devam ediyor merkez ekip bu konuda bi açıklama yapmıyormu sebebini söylemiyor mu ne zaman düzeleceği hakkında bir şey söylemiyor mu çünkü oyuncuların siniri bozan şey belirsizlik neden lag oluyor neden oyuna giremiyoruz bilmiyoruz ne zaman düzeleceği de bilinmiyor üstelik etkinliği bekledik o kadar cephane kastık ve etkinlikte yok ortalıkta artık bi cevap istiyoruz..

2. Ben mi biraz fazla abartıyorum bilmiyorum ama lag sorununun bu denli büyümesi ve çözüm bulmaması normal değil artık... Telafi için verdiklerini sanki sinirimize dokunarak alıyorlar. Her etkinlikte oyun bozuluyor stres atmak için giriyoruz strese giriyoruz. Her kötü koşulda masal dinlemek istemiyoruz çözüm istiyoruz...

-TheTURK- bunu beğendi.
  3. yok dostum sadece sen abartmıyorsun genel olarak herkes sterse giriyor sters atması gerekirken..

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sorunlar üzerinde Teknik Ekip çalışmalarını sürdürmektedir. Spam konu oluşturduğunuz için konunuz tarafımca kilitlenmiştir.
    Oyuncuların bu gibi sorunlarda strese girmesi oldukça doğaldır. Bende oyuncu olarak görevlerimi yapamadığımı belirtmek isterim. Belirtilen sorunlar ile alakalı raporlama işlemleri devam etmektedir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.