Bug / Oyun hatasi Lag ve bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Se7en tarafından 22 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Se7en

Se7en User

Yeter artık paramızla rezil oluyoruz 1 yandan bot lar 1 yandan pazar gün kapı yapamıyoruz bu kadar başı boş bırakılmaz ki 1 oyun bıkdı 1 zaman gecirecek 1 eglencemiz bu oyun var o da kabus döndü ilgileni artık şu oyunla botları banayın oyun donmasın düzeltin her pazar kabus gibi kapı yapamıyoruz lütfen gerekeni yapınız artık .....

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Eskiden pazar günleri böyle olunca şey derdim.'' Darkorbitin ne kadar da iyi kalpli,düşünceli bir teknik ekibi var ; sevdiklerimize pazar günü vakit ayırıp eğlenelim gezelim diye böyle minnoş çılgınlıklar yapıyor.'' Ama korona virüsü geldi sayın ekibim,çıkamıyoruz dışarı unutmayın,salın bizi de oynayalım :D

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Lütfen konu başlıklarınızı konunuza uygun olarak açınız.

İlgili lag sorunu Merkez Ekibe raporlanmıştır. Lütfen Buradaki konuda yazan adımları uygulayarak durumu Support ekibimize bildiriniz.

İyi forumlar.

4. lllecelll

lllecelll User

valla kardeşim anlıyorun seni bende demin sinir krizi geçirdim :rolleyes: bune böyle ya :mad: