Lag

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GRANDMASTER, Jan 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oyun çok donuyor lütfen yetkillilere bildirin

-ÇOTANAK28_UĞUR- likes this.
  2. iiki gündür aynı şikayeti yapıyoruz verilen cevap bilirdik raporlarımızı sunduk ama bu arada sizde şunları yapın diye bir link veriyorlar oaradaki herşey zaten yaptığımız olaylar yani oyalayıp duruyorlar sorun nedir ne zaman çözülecek bilen yok artık cevap verende yok herkes bir sessizliğe büründü

3. webce

webce User

cerezleri temızleyın antıvırus programınızı kapatın gıbı cevaplar verılıcek bırsey yapmayın oyunda bır sıkıntı var kactane online oyun oynuyorum web tabanlı onlara 5 sanıye ıcınde baglanıyorum onlarda cerez olmuyorda bundamı oluyo anlamıs degılım

4. yok yok öyle bişey denmemeli herkeste aynı sorun var oyun hatası bu

5. ekmekçii

ekmekçii User

anti virüs kapat çerezleri sil tek cevap bu.Bi oyundan bu kadar para kazanan bir oyunun bu kadar dandik teknik servisi mi olur.Başka oyunlarda yok sadece bunda bu ilk değil zaten yenilik oluncada benzer sorunlar yaşanıyordu

6. Haklısın sende o kadar para yatırıyoruz adamlar bi oyunu yapamıyolar. Tarama var tamam anladıkta neden bütün oyuncular etkileniyo bundan yazıktır günahtır. DESTEK ÇIKALIM BU KONUYA YETKİLİLER YAPSIN BİŞEY 3 GÜNDÜR MANDA GİBİ OTURUYOLAR YETER

7. ekmekçii

ekmekçii User

Güçlendirici var katlayıcı var hadi girmeyince güçlendirici işlemiyo ya katlayıcı, bilgide verilmiyo şu zaman düzelir yada bi süre düzelmiycek.Dandik bi gemi vardı onu açtım.SORUN OLURDA İNSAN Bİ BİLGİ VERİR hep aynı çerez anti virüs.Bugün düzelmesin çoğu kişide uri çekmiycek.Paranla rezil olmak böyle bişey

8. suan ağlamak istıyorum :) darkorbite girebiliyorum ne yazıkki oyundaki lag seviyesi%100 bnm fps:2

9. forumda da hiçbir admin online değil parayı alıyorsunuz ama sorun olduğunda ortada yoksunuz yapacağınız oyunu

10. reset geldi en sonunda

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Teknik ekibimiz tarafından sorunlar düzeltilmiştir.
    Konunun kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.