Bug / Oyun hatasi Lag.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Ł•U•C•İ•ƒ•E•Я• tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her haftasonu oyunda yaşanan genel donma,kasma problemini çözer misiniz artık.

2. kralsız

kralsız User

Merhaba haklısın sende bizde oyun oynayamıyoruz sıkılıyoruz 2 de 1 bağlantı kesiyor millette tamda çıkış veriyor hafta sonu kimse oyunda kalmıyor

3. Merhaba,

Konu hakkında üst birimlerimize raporlamalar yapıldı.
    Merkez Ekibede bildirimler yapıldı.
    Lütfen sabırla bekleyiniz, en kısa zamanda çözülmesini umuyoruz.

İyi forumlar.

4. {~VENOM~}

{~VENOM~} User

bu sorunu çözmeden nasıl hangi kafa ile 1 hafta x2 verdiler kapılara anlaması güç. destek alıyoruz boşa gidiyor bir şey yazınca çekmeseydin diyorsunuz.

5. kralsız

kralsız User

adminim bunu çözün artık bıktım yemin ederim 2 de 1 patlıyoruz bıkıyoruz millette direk çıkış veriyorlar

6. Merhaba,

Etkinlik konusunda oyunda bu tarz sorunlar yaşanırken ne kadar verim alınabilir bilmiyorum fakat oyunun en kısa zamanda düzelmesini umuyoruz. Sizlerde bizim üstümüze düşen görevi yerine getirdiğimizden emin olabilirsiniz, bu yüzden sabırla bekleyiniz.

İyi forumlar..

Merhaba,

Oyundaki bağlantı kopmalarından dolayı yaşanan patlamalar ne kadar sinir bozucudur inanın ki biliyoruz, bizlerde oyuncuyuz fakat burada size yardımcı olurken elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gerekli bildirimler her seferinde yapılıyor , Merkez Ekibin teknik sorunları düzeltmesini bekliyoruz, umarız ki en kısa zamanda düzelir sizlerde rahatça oyun oynayabilirsiniz.

İyi forumlar..

7. Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

8. Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar...

9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.