Lambda kapısı Özel ödül vermedi

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve husoooo1 tarafından 16 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. husoooo1

husoooo1 User

Bu gün 00:30 da lambda yaptım ama ödül(lf4 veya 10k x4) vermedi.S4aporta başvurursam bana ödülu yollar mı?

2. Lambda bu haftasonu özel ödül olarak Chimera veya Phantom droid tasarımı veriyor , lf4 veya 10k x4 vermiyor . Seyir defterine bakar mısın , Chimera veya Phantom droid tasarımı kazanmış mısın ?

Titan. bunu beğendi.
  3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınız daha açıklayıcı olması için gerekli düzenleme işlemlerini uyguladım.

@militaryship-3 Arkadaşımızın dediği doğrudur, kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Seyir defterini kontrollerini sağlar mısınız? Ayrıca bu hafta sonu aktif olan etkinlik Galaksi Kapıları Özel Ödülleri Haftasonu Versiyon 4 dür.

İyi Forumlar.

4. husoooo1

husoooo1 User

forumda yanlış bakmısım pardon. cevabınız için tesekurler

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorun olmadığına çoooookk sevindim. Başka bir sorunuz yoksa konunuzu kilitlemek isterim.

İyi Forumlar.

6. husoooo1

husoooo1 User

kilitlenebilir

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.