Lambda kapisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Merhaba benim sorum su sizce lambda kapisi yaklasik olarak tabiki 45 parcasi kac gg de acilir

2. Lambda kapisi 700 ggye acilir bence. Ama lambda gerek yaratiklari gerek odulleri yuzunden gereksiz bir kapi. Mermi israfi olarak nitelendiriyorum ben :D Ilk baslarda niyet edip yapmistim aaa 45 parca hemen yaparim deyip acmistim. 2 boss kristallon geliyor, kesmeni istiyor ve sonucunda 15k uri veriyor guzel degil.

senberk99 bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Sıfırdan eğer şanslı iseniz 1000-1200 arası enerji ile açılabilir diye tahmin ediyorum. Fakat kesin bir şeyler söylemek çok zor ayrıca tahminler de tutmayabilir.

İyi forumlar.

4. senberk99

senberk99 User

TAmam tesekkurler bence de 750-1250 arasi acilir konu kilit

5. 900-1100 arası acılır ben okadar gg ye açmıştım tabi herkese aynı şekilde açılmıyo kimisi daha kolay acabiliyo.kronos açmak için açmıyosan bence hiç açma ödülü filan düşük başka kapı açmak daha karlı

senberk99 bunu beğendi.
  6. senberk99

senberk99 User

Aynen kardesim bende odul artmasi icin konu acmistim kimse destek cikmamisti bende alpha beta gamma acarim 3 u 3000 gg acabiliyorum genelde

Aynen kardesim sanada tesekkurler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Şubat 2015
    Ambitionz_Az_A_Ridah bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.