Lambda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lambda kapısı kaç gg ye açılır ve toplam ödülleri nedir yaratıklarla beraber kaç uri veriyor ? (15/45)

cevap.................

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2014
  2. melih

melih User

lambdanın ödülleri o kadar güzel şeyler değil bi ünvan veriyor "Patronların Patronu" 400 - 800 enerji arasında açılabilen kapı sen kapıyı 400 enerjiye belki 500 açarsın diye düşünüyom

3. toplamda 244 gg bastım 17 parça çıktı :(

aegis için açıyorum 25.000 uryi kasmak zor geldi lambda yapıcam o yüzden :))

4. melih

melih User

aegisi uriyle almak saçma bence millet krediyle alırken sen niye uriyle alasın aegis kaça gidiyor olduğun svde

5. 1.500.000.000 ortalama (TR2)

6. melih

melih User

baya çokmuş ya kardes sen bi ara zeus alıyodun noldu

7. zeus u 320.000 e düşünce alıcam şu anda 225.000 var ya aegis yada zeus ikisi arasında kaldım sonunda aegise karar verdim

hem aegis ten sonra 150.000 uri de gelcek kapılardan önce aegis sonra zeıus

8. melih

melih User

dün zeus gününde kutu açtın mı baya bereketliydi dün ya 7 parça zeus çıkardım ben 263 k ya düştü

9. 25 kutu açtım 1 apis 1 kamu(50) 3 güçlendirici başka bişey çıkmadı (sence iyimi yapıorum aegis alarak)

10. melih

melih User

aegise verceğin parayı anahtara yatırsan daha yararlı olur senin için

11. anahtarı düşünmüyorum ya zeus yada aegis aegisten sonra zeta yaparak almaya çalışcam kutu ve uri kasıcam baya sonra açıcam zeus gününde ne kadara düşerse alıcam

12. melih

melih User

şu anda kaç kredin var

13. melih

melih User

az şöyle 800 m falan bişey olsaydı dicektim ful alfa beta gama yap uriyi harcama gelen krediyi aegise uriylede zeusu alırdın ikisi bir olurdu

14. o zaman en doğru seçim aegis değil mi (aegisten sonra gelicek 150k yıda hesaba katarsan)

15. melih

melih User

hem aegisin olur hemde gammayı yapabilirsin bencede aegis mantıklı

16. o 150.000 uride alpha-beta-gamma üçlüsünden gelicek :) yaratıklarla beraber tabii :) belkide 150k la 2.hangar(goli)+güve de alabilirilm nasıl olsa full zeta yapcam zeus için rahat olur güve+aegis ?

17. melih

melih User

gammada işine çok yarar güve aegisde olur rahatlıkla yaparsın

18. 2.hangara gerek varmı ?

19. melih

melih User

sen bilirsin aegis alınca arada canın sıkılır bilmem ne sana bağlı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.