Lanetli havoc!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 06OrhaN34 tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

Çok merak ediyorum. Hediye olarak verdiğiniz havoc droit tasarımı lanetli mi? ondan önce 2de 1 bilemedin 3de 1 havoc alabiliyordum. verdiğiniz havoctan sonra 6 tane zeta yaptım hiçbirinde havoc alamadım. Gerçekten bunu ciddi soruyorum. Bu havocları bilerek mi verdiniz millet havoc çıkaramasın diye. Çünkü daha yeni yaptığınız etkinlikte bir allahın kulu havoc veya hercül cıkaramadı. ama gelin görünki beleşten havoc verdiniz durduk yere. Keşke vermeseydiniz arkadaş ben kendim çıkarırdım havocumu. son 2 tane havocum kalmış bir türlü çıkarttırmadınız bana. 250 bin uridium çektim şimdi bakalım ne olacak. 3 tane zeta açabiliyorum. yine fulleyemezsem artık bu oyuna 1 kuruş para vermem. Bu kadar da olmaz. Ama ben biliyorum kesin o verdiğiniz beleş havoctan oluyor. Yoksa darkorbitin oyuncuya işe yarar hediye verdiği nerde görülmüş! hangi havoc olduğunu anlayabilsem inanın satardım. Hadi kolay gelsin. İçimde kalacaktı buraya döktüm. kilitleyebilirsiniz.

mahir_527 bunu beğendi.
  2. Havoc verdikten sonra bana da uğur getirdi.

Son hercules tasarımını da aldım.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Toplamda kaç kapı yaptınız bilmiyorum ama ben 33 kapıda tamamlamıştım ve size olduğu gibi 9 kapı yaptım ard arda hiç bir şey vermedi ilk kapı hariç 18 kapıda 2 tane havocum vardı ama yılmadım ve tamamladım bazen takılmalar olabiliyor umarım size bu takılmalardan sonra üst üste çıkarmak nasip olur kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.