Laptop konusunda yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HΛЧΛĽΞŦ¯BΞŁΔ[AVCI] tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Laptop alıcamda darkorbit için bu pc yeterlimi kasma donma olmaması için yeterlimi

MONSTER® ABRA A5 V5.2.1 15.6"

link:*******************

2. Link paylaşmak yerine bilgisayarın özelliklerini yazıp yardım istersen daha doğru olur. ;)

3. Merhaba ,

Forumda link paylaşımı özellikle de forum dışı link paylaşımı yasaktır.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

4. Nereye taşındı bilmiyorum ama özelliklerini yazayım intel core i7 6mb önbellek L3 2:70ghz 3:50ghz
    47w 14nm ekran kartı 2 gb 128bit
    GDDR5 nvidia GeForce gtx960m DX12 1920x1080 15.6 inc 8gb ram 1600 mhz ddr3 vga var hdmı var dvı yok bukadar

5. Bence gayet iyi. Darkorbit için bilgisayar parçalarının yanında hangi tarayıcıyıda kullandığınız önemli.

6. Hayırlısıyla pc alamda Google chrome yani yeterli diyorsunuz kesin kasma olmaz dimi

7. MONSTER bir laptop alıyorsanız , darkorbit için çok çok üst bir makine olduğunu söylemekte fayda var . sadece darkorbit için değilsede güzel laptop lardır.

8. Tom_Cat

Tom_Cat User

bilgisayarı sabit kullanıyorsanız eğer oyun için herzaman masa üstü tercihim olmuştur.masaüstü bilgisardan her zaman daha iyi verim alırsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.