Laptop Tavsiyesi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 28 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Darkorbit için kullanmakta olduğunuz laptoplardan önerilerde bulunabilir misiniz?Şahsen ben i5 4200h + gtx860m + 8gb ram ile oyunu oynıyamıyorum da...

2. Düşük FPS alıyorsunuz kesinlikle. Laptop cihazlarda iki ekran kartı vardır. Ekran kartı ayarlarınız üzerinden oyunu oynadığınız tarayıcınızı yüksek performanslı olan kartınızla çalıştırınız. Bu şekilde sorununuz düzelmiş olur ve yüksek fps alırsınız. Ayrıca bu güzel oyunu oynama hususunda yaşadığınız problemler sadece donanımsal değil bağlantı hızınıza ve kalitesine göre değişir. Bu nedenle bağlantı (internet) paketinizi de belirtmeniz de son derece fayda olabilir. Örnek olarak speed test yapmanızı öneririm.

Ekran kartınız Nvidia mı ?

PC
    16 GB Ram
    Amd Ryzen 3 1200
    MSI 4 GB 128 Bit Nvidia 1050 Tİ
    1 TB SSD + 2 TB HDD

NET
    Türk Telekom 50 Megabit Kotasız FİBER
    İndirme:48 Megabit - Yükleme:6 Megabit
    Ping:3 - Jitter:1

Oyunda aldığım FPS 60

3. 1050 Ti ile 60 fps almadım yazsan üzülürdüm ben GT 730 ile 60 fps alıyorum çünkü :D

Pc niz gayet yeterli oyunda iyi bir performans alabilmek için en azından 3d de. Farklı tarayıcıları denediniz mi ?

4. Tarayıcı mevzu değil. Mozilla en iyi fps veriyor ama oda görüntüyü kötü hale getiriyor mesela isimleri.

Konuya açan arkadaş eminim ki oyunu oynadığı tarayıcıyı yüksek performanslı harici ekran kartı ile çalıştırmıyor.

5. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Asus Rog tavsiyemdir.
    Kullandığım cihaz 16 gb ram, 4gb Ekran,1t SSD i7 8.nesil.. . Çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum şahsen hiç sorun yaşamadım :)

İyi forumlar.