Laptop

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by erdem_korkmaz70, Jan 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bir laptop alınacak.

Temiz kullanılacak, genellikle internet amaçlı. Orjinal 2-3-4-5 tane oyun....

Bütçe 1800-2100 TL

Yukarıdada yazdığım gibi temiz kullanılacak abuk sabuk şeyler indirilmeyecek, farklı şekillerde kullanılmayacak.

Önerileriniz nelerdir ?

2. Oyunların adlarını bana skype dan atsana bi :D

3. webce

webce User

arkadaşım o butceye gayet iyi bir laptop alabilirsin zaten 8gb ram 2gb ekran kartı sana yeter o fiyata güzel bir laptop alırsın ama benden sana öneri ssd olan laptop al toshiba yada sony al kullanış bakımından bunlar cok ıyı aslında monster marka yada msı marka bir laptop al dicemde butce onlara yetmez gibi

4. Ben almayacağım laptobu bir arkadaşım alacak çok pahalı oyunlar veyahut ö-çok ağır oyunlar olacağını zannetmiyorum yani performans fazla zorlanmayacak.
    Marka olarak şunlar var ;

Asus
    Toshiba
    Hp

5. İnternet amaçlı , yüksek oyunlar olmayan bir laptop için minimum 1800 Tl çok yüksek.

Yinede ASUS X555LN CORE İ5 5200U 2.2GHZ-6GB RAM-500GB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK öneriyorum.(W8 yazıyor ama işletim sistemi W8.1 özelliklere bakarak öğrenebilirsiniz)

Uzun ömürlü olacağını düşünüyorum..

6. Merhaba ,

Geçtiğimiz yaz kardeşime altık ama sizin yazdığınızın bir üst modeli olduğunu söylemişlerdi.

" Asus X555LN-XO028H (W8) Intel® Core™ i5 4210U 1,7 Ghz ( 2.7 GHz ) 15,6" 8 GB 750 GB Windows 8 Notebook "

Şahsen çok kullanıp test etme imkanım olmadı fakat iyi gözüküyordu. :D :)

İyi forumlar.

BlackGhost™ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.