Geri bildirim Lazer Besleme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 4 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.000.000 kadar geldi lazer seprom beslemem fakat daha fazla besleme yapamıyorum bu sorun düzeltilsin.
     
  2. .Kuasar.

    .Kuasar. Guest

    Merhaba,

    Bahsettiğiniz durum bir sorun değildir. Gelen güncelleme ile birlikte Lazer, Roket, Jeneratör ve Kalkan için besleme limiti 1.000.000 ile sınırlandırılmıştır.

    İyi forumlar.
     
  3. Darkorbit yönetimi niye bizi bu konuda engelleme yapıyor anlamıyorum zamanım olmadığından seprom atıp çıkıyorum zamanım olduğunda oyuna girip düşmanlara yaratıklara sepromlu vuruş yapmak istiyorum sarı taş ile seprom arasında çok fark var.

    Ben ne kadar yazsam da yönetim yine kendi bildiğini yapacak bizde oyuncular olarak oyun açığını arayalım.

    Konu kilitlenebilir.
     
  4. Labirent

    Labirent Guest

    Merhaba,

    Malesef merkezin aldığı bir karardır.
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

    İyi forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.