Lazer Fırtınası Etkinliği Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Ketton12- tarafından 28 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Ketton12-

-Ketton12- User

Pazar günleri x2 ödül günü oluyor buna bağlı olarak kapılardan 2 adet ödül alabilecek miyiz yani kapıdan düşen lazerden 2 adet ? Yoksa etkinlik tarihlerinde her kapıya bir adet mi olacak. Çünkü normalde kapılar verdikleri ödülleri 2'e katlayarak veriyordu.Örneğin; Zetadan 2 adet havoc alabiliyorduk.

2. Lazer Fırtınası!

Kendini Geliştir

Uzaydaki yırtılma, Delta, Kappa and Zeta Galaksi Kapılarından sınırlı bir süreliğine Geliştirilmiş LF-4’ler düşmesine neden oluyor.

Fırsat varken HP-LF-4’ü Delta; PD-LF-4’ü Kappa ve MD-LF-4’ü Zeta kapısından al. Ya da tek seferlik Geliştirilmiş FL-4 Paketini al - İçinde hepsinden bir tane var!

NOT: Geliştirilmiş LF-4’ler, Galaksi Kapısı Çifte Ödüller Gününden etkilenmez.

Ateşle!

Şu memlekette biraz okuyan insanlar, okumaya erinmeyen insanlar olsa daha güzel olacak da.. Hayırlısı olsun. :)

3. Yahu etkilense ne etkilenmese ne :D :D Neden biliyor musunuz ? :D Çünkü son 1-2 aydır kutu botunda olan gemiler özellikle bu gün için bütün urilerini gg ye bastılar :D Daha şimdiden Deltayı 20 kez yapanlar gördüm... Adamın 5 milyon urisi varmış. Bir çok kişi şuan ful kapılarda ama urisi kutu botu yaparak ful olanlar genel olarak :D Hangi aptal şimdi parayla 3 adet yeni LF-4 lazer topunu satın alır ödeme bölümünden :D :D :D Yeni gemiler LF-4 bile edinemezken bu bot yaparak ful olanlar şimdi oyunun dengesini bozuyor bir kez daha. Oyunun getirdiği etkinlikler kendisini buga sokuyor resmen. Mesela en fazla 10-20 kez yapılsın. Sınırı yok bile bu nasıl bir mantıktır. Adamlar 30 nisana kadar 30 tane HP-LF-4 30 Tane Magma sondası yapacaklar... Sonra neden yeni oyuncu gelmiyor ve gelenler neden erken bırakıyor. O kadar yeni LF-4 lazer topları için viplik çekenler oldu sırf 25.gün ödüllerini alabilmek için ama duruma bakar mısınız... Yahu bot almış başını gitmiş durumda bunu biliyorsun sende... 2-3-4-5-6 Milyon urisi olanları biliyorsun. Sen şimdi bu 3 kapıdan bu 3 lazer topunu verirsen... Ne olur ? Irzına geçerler... Dengesizlikler oluşur. Kriter koysana... 10 kez yapabilirsiniz gibi.

4. Hayır etkilenmez... Ayrıca benim konumda komik düşen sizsiniz demiştiniz hatırlıyor musun ? :D :D Komik duruma düşen sensin bak bir tane forum yetkilisi sabahtan beri yok burada. Soruna diğer forum üyeleri cevap veriyor. thelord3858 forum kalfası olan üyenin ifade ettiği gibi okuyan insanlar keşke olsa.

5. -Ketton12-

-Ketton12- User

Anladım hocam, teşekkürler.

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  6. Bak güzel kardeşim gemisinde 5 milyon 10 milyon uridiumu olan herkese botçu diye ithamda bulunamazsın burada tamam mı ? Kimisi alın teriyle kazandığı parayı %400 Helix geldiğinde milyon uridium çekip harcamayıp biriktirebiliyor. Yok demiyorum elbette var bunu herkes iyi biliyor ama her 20 30 delta yapan botçu diye etiketlenemez, yanlıştır.

7. Aliens

Aliens User

TR-4 chatinde ağza alınmayacak küfürlerle millete saldıran U.S.A. sensin demek. Evet, arkadaşa katılıyorum. Her uridiumu olan botçu değildir. DemaNeR diye bir etkinlik vardı. Orada da epey uridium kasan oldu ki bende onlardan biriyim. Buda botçulukla ilgili değil.

8. Yazık oldu emeklerime iyimi :D ben korsan etkinliklerinden LOG disk - bifenon kyhalon vererek fulledim şimdi millet tek kapıda lf4 alıyor :) yazık oldu vallahi :D ama bir yönden iyi alt hesabında lf4lerini fullemek istiyordum :D

9. Helix gelse de uridium çeksek eheh :D

10. Aliens

Aliens User

:D:D:D

11. Güldürdün Jhon Wick :D :D Hemde çok güldürdün. 100 gemiden 5 tanesi alın teriyle yapmıştır :D :D :D Birde şu var alın teriyle yapanlar bile yapıyor. Yani hem para yatıran hemde kutucu olan :D :D Kutu ile gg yapıyor, o gg ler birikirken kutudan gelen urisini de gg gibi kapıya basıyor ekstradan kendine uri çekiyor. Kutucu olan neden uri çeksin deme şimdi güldürürsün beni yine :D :D Kutucular 1-2 ay üzerinde duruyor bilgisayarını açık tutuyor ve benzeri konularda emek harcıyor elbette illegal bir şey... Bir kutucu bunları yaparken parası da varsa ise 1-2 ayda kutuda yapacağı uriyi anında çekebiliyor. çekebiliyor. Arkadaş gayet güzel açıklamış... Bende helix çekiyorum ama helix çekerek kutudan elde edilen uriyi elde etmek için çok para yatırmak gerekir. Zaten bu paketler çoğunlukla alınıyor olaydı :D :D :D (burası çok önemli) oyunun bağlı olduğu firmanın karları da atar ve bu şekilde foruma yeterli sayıda yetkili alınırdı ya da chat hususunda 24 saat aktif yetkililer olurdu tıpkı eskiden olduğu gibi. Helixler havada uçuşuyor gibi saçma sapan yaptığın yorumunu tekrar gözden geçir istersen bu oyun şuan genel olarak katlayıcı ve viplik paketleriyle dönüyor :D :D Helix ha :D :D Söyler misin ayda kaç kişi en büyük paketleri çekiyor... :D :D Bak bu gün hiç bir forum yetkilisi daha bir cevap bile yazamadı... Adamlara ödeme mi yapılmıyor ? Yoksa az mı yapılıyor ? Yok ya ne diyorsun sen :D Ayda 100 kişi Helix çekiyor en büyük paketi 330k urilik paketi :D :D Hemde 2-3 kez çekiyor... Viplik paketleri, katlayıcı paketleri, destek paketlerini de katınca oyun öyle bir kazanıyor ki :D :D Ama forumda yetkili yok chat de yetkili yok :D :D Bilimsel tespitler ile gerçekleri doğru bir şekilde ifade ettiğimden ötürü çok memnunum.

Kişinin yaptığı yorumu size güvendiğimden detaylıca okudum ve hiç bir yerinde herkese botcu ya da kutucu gibi bir ithamda bulunmamış. Ama hangi aptal dediği yer var orada birisine demiyor elbet ama aptal kelimesi hakaret olduğundan cezai işlem uyglanması uygundur diye düşünüyorum. Arkadaşın yazdıkları batmış sadece birilerine ve üzerine almışlar :D :D

Hatta ilk satır başlarında şöyle yazmış

Çünkü son 1-2 aydır kutu botunda olan gemiler özellikle bu gün için bütün urilerini gg ye bastılar

Burada kendisi bile net bir şekilde ifade ediyor kutucular demiş kutu botuna bırakanları söylemiş... Orada şöyle bir ifade olsa idi haklı olurdunuz sayın Jhon Wick :D

Herkes kutu botu yapıyor... Bütün gemiler kutu botu yaptı, bütün bu gemiler kutu botundan elde ettikleriyle silahlar için kapılara bastı gibi bir şey yazmış olması gerek senin uydurduğun hikayeye göre :D İşte okuduğunu anlamayan ya da duygusal davranıp üzerine alınan senin gibi arkadaşlarımız haksız yere suçlama yaparak saçma cevaplar veriyor sonucunda yalan olduğunu ya da yanlış olduğunu kanıtlamak için detaylı bir açıklama yapmak gerekiyor :D Yapıyoruz... Cevabı yerine koyuyoruz :D

Ufak bir düzeltme sabahtan beri hiç bir forum yetkilisi konulara cevap vermedi. En son 1 saat önce KANUN isimli yetkili cevap vermiş belirli konulara. Yanlış anlaşılmasın diyerek den bu eklemeyi yapmak istedim.

Oil ile olanını bekliyorum bende.

Kesinlike haklısınız. Yukarıda ifade eden arkadaşın dediği gibi... Denge önemli... Çok güzel bir etkinlik bence ama sınır olmalı bu gibi şeylerin...

Mesela gizliyi değiştirdiler çok yerinde bir kara idi bende atlıyordum gizliye ama 500 milyon seviyelerinde x4 yapmadım hiç. Belirli kişiler bu seviyelerde x4 yaptıklarında sonrasında siz gizliyi kapasanız bile değişen olmaz dedim her zaman. Çünkü 1 yıldan uzun gidecek bu cephaneye elde edenlerin sayısı elde etmeyenlerden fazlaysa ya da yakın ise... Pek farkı olmaz. O yüzden o x4 cephaneleri yapanların cephanelerin de azaltılmaya gidilsin dedim.

Şimdi yine aynı durumlar ile karşı karşıyayız. Gemisinde sıfır uri olup vay be ne etkinlik gelmiş... :D Helix çekeceğim alacağım silahları 20 tane delta yapacağım bir günde diyenlerin sayısı 10 tane ise :D :D :D :D Aylarca kutu botunda olup bu işlemleri yapacak olanları sayısı 100 üzeridir bunu herkes biliyor :D

Denge... Denge... Bir süre çok katı bir süre sonra çok sıvı olursanız sınıf ayrımı yok olur. Bunu bilmelerine rağmen sadece kendi gemisini düşünen bir takım bencil insanlar etrafta çok olduğu için :D Umurlarında olmaz :D Her geçen gün oyundan kopmalar daha çok artıyor.. Bende ful gemiye sahibim belirli saatler dışında kesecek gemi yok. Savaşacak adam yok. Yok ya yok. Eskilerde nim ben bu arada.

Tek kapıda alıyor çok ciddi bir seviye abi. Şimdi bende atlamaya başlayacağım... Çok karlı ama olmaz cidden olmaz seviye olsun ya da daha zor olsun. Bir kapıdan LF-4 alırken düşme ihtimali var bunda yok yüzde yüz. Yahu 5 milyon urisi olan bir gemi düşün... Helix ya da kutucu burada dengesizlikten bahsediyoruz. Bu etkinliği 3 gün değil 1 gün açık tut... :D var ya 24 saat ful kapılarda olanlar olur :D Yeni gemiler epsilon dan oradan buradan lf-4 çıkartmaya uğraşacak... İhtimaller olacak. Bizler 3 günlüğüne delta,zeta,kappa gibi kapılardan herhangi birini her yapışımız da çok daha silahlar alacağız. Benim haberim yoktu hazırlıksız yakalandım ama 100k uri var. Zeta 20 parçası kalmış. 2-3 tane alacağım kesin. Geliştirmeli olanlardan var zaten 4-5 tane gerisi 40 lf-4 16.seviye. Yalanım olmasın... Bende yapardım. Ama doğru değil keşke dengeli olsa... Sınıf ayrımı olsa keşke. Şimdi çok rahatça pazartesiye kadar 2-3 kapılık enerjiyi rahat çıkartırım. Normal olarak 2 tane elimde... Delta 100k ya çıkıyor ortalama. Zeta az kaldı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2018
    Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.