Lazer fırtınası Ödül Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve son99 tarafından 4 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. son99

son99 User

[Forumda link paylaşımı yasak olduğu için mesajınız düzenlenmiştir.]
    bu linkteki bilgiye güvenerekten
    (( Sevgili pilotlar,

29 Mart 02:00 - 1 Nisan 01:59 tarihleri arasında Lazer Fırtınası etkinliği sizlerle olacak.

Galaksi Kapısı ödülleri ve tek seferlik ödeme paketleri de aktif olacaktır.

Etkinlik hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli oyunlar dileriz ))))) zeta kapısını 01.04.2019 - 00:33 Zeta Kapısı tamamlandı. tarihinde tamamladım fakat belirtildiği gibi;
    29 Mart 02:00 - 1 Nisan 01:59 tarihleri arasında Lazer Fırtınası etkinliği sizlerle olacak.
    ama bana lazer fırtınası etkinliğindeki magma sondası lazerini vermedi
    ben x2 gününde yapıyorum normalde kapıları ama boşuna yapmıs oldum supporta yolladığım da ise gelen cevap böyle
    yetkili birisi yardımcı olabılırmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Nisan 2019
  2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Mesajınız bir kez düzenlendiğinde link paylaşımı konusunda uyarıldınız. Tekraren bu kuralı ilhal etmenize gerke bulunmamaktadır

İlaveten support ile olan görüşmeleriniz özeldir ve 3. şahıslar ile paylaşılması yasaktır. Bu nedenle, support ile olan yazışmalarınız silinmiştir.

Bizlere etkinliğin başlanıç saati ile ilgili verilen bilgi duyurudaki şekilde idi. Ne yazik ki, bizlerin bilgisi dışında yapılan değişiklikler ile başlanıç saati 00:00 olarak değişmiş. Bu durumla doğru orantılı olarak, etkinliğin bitiş tarih ve saati de değişmiş oldu. Yaşadığınız kayıp için üzgün olduğumu belirtmek isterim. Keşke merkez ekip bizlere bu değişiklik ile ilgili bilgilendirme yapsa idi.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.