Lazer Fırtınası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ELA__________GözLüM tarafından 29 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu gece tekrar edecek etkinlikte kapıdan lazer verecekmı ve indirim olacakmı daha detaylı bilgi lütfen

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Duyuruda da belirttildiği üzere Lazer Fırtınası etkinliği tekrar aktif olmayacaktır. Sadece Geliştirilmiş LF-4 Paketi tekrardan satışa sunulacaktır.

İyi forumlar.

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  3. hocam ozaman ne anlamı kaldıki kapılarda kaldık saatlerce çıkamadık oyun donması vsvs zaten etkinlikten faydalanamadık. sandımki 1 günlük tekrar etkınlık gelecek :D ama şaşırmadım xD

4. senin dediğin sorun sayılmıyor ki :D Oyunun olağan durumu oldu resmen ödemeye gelmemesi problem sayılıryormuş ben söyleyenin yalancısıyım.

5. dalga geçiliyo bildiğin bu ne ya bari yaşanan sorunlardan dolayı yazmasaydınız. 15 saatimiz çöp oldu tekrar edilsin etkinlik

6. ts ye gel serkan

7. userqq

userqq User

Forbidden hatası yüzünden oyuna girip etkinliği göremedik bile nerede adalet?

8. Tamamdır.

9. Şaka gibi yaptıkları , biz o kadar uridium,vip,indirim falan çekelim hop kapıda sıkışıp kalalım hem etkinlik yalan olsun, hem boostlarımız boşa gitsin,Telafi içinde satış paketleri koyulsun ben utandım bigpoint şirketi adına...!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.