Lazer Fırtınasını Alın?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu ne kadar saçma bir ödüldür o kadar promethus lazerleri filan geldi hala bu lazlerler mi kullanılıyor ya ban 5 tane kappa yaptım 2 tanesinde bu lazerlerden attı benim hercules alma şansım azaldı mı anlamadım bu haftasonu yapmıyayım mı ne diyorsunuz=?

2. Öncelikle açıklama aşağıdadır;

Kapı Silah Düşme Şansı

KapıSilahDüşme Şansı
    DeltaHP-LF-4%100
    KappaPD-LF-4%100
    ZetaMD-LF-4%100

5adet kapıda 2 adet alınması bu açıklamaya göre sıkıntı yaratıyor.Mesaj atıp bilgi isteyin bence.Ayrıca promethus lazer varken gelişmiş LF4 için kapı yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.Bugün kapı kurmak diğer günlere nazaran biraz maliyetli oluyor.Her ne kadar şans densede butür etkinliklerde kazan kazan mantığı ile yapıldığından ,biz oyunculara makul gibi gözüksede totalde pahalıya patlıyor.Sonuç olarak bence gereksiz bir ektinlik bu görüş sadece beni bağlar.

3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Her ne kadar prometheus lazerleri şu an oyunda en yüksek vuruş gücüne sahip lazerler olsa da bazı oyuncuların oynayış şekillerinde diğer lazerleri kullanmak isteyebiliyorlar. Ayrıca prometheus kasmak gelişmiş LF-4 kasmaktan daha zor olduğu için oyuncular önceliğini gelişmiş lazerlere verebilmektedir.

Lazer Fırtınası etkinliğinde hercules kazanma ihtimaliniz azalmamaktadır.

Lazer Fırtınası etkinliği süresince yapılan her kapıdan lazer alırsınız, eğer 5 kapıda 2 lazer alma gibi bir durum söz konusu ise supporta başvurmanızı öneririm.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2019
  4. sayın modum 3haftadır her pazar günü 2 adet kappa yapmaktayım ve lf-4 vermekte yada hiç bir şey vermemekte daha hercüles in h sini bile göremiyoruz forumdanda takip ettiğim kadarıyla kappa kapısı arkadaşların şikayetleri hercül vermediği yönünde yani kappa hercül değil lf-4 kapısı oldu herhalde

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Oranlarda herhangi bir değişiklik mevcut değildir. hercules çıkması bildiğiniz üzere tamamen şans meselesidir. Umarım bundan sonraki kapılarda daha şanslı olursunuz.

İyi forumlar.

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  6. 5 taneden 2tane lf-4 yazısını gördüm o yüzden yanlış lans etmiş olabilirim ayriyetten daha fazla uridiuma açıldığına katılıyorum 5. Kappayı indirim ve vip paketi hariç 240 bin uridiuma açtım

7. EFKARLI

EFKARLI User

Modum bir diğer mesele, HP ya da MD LF-4 fullemek prometheus fullemekten daha zor bu nasıl iş, Prometheus elde elde etmek için kasılmak yeterli ama HP ya da MD için haftalık günlük görevler vs var ki 1 ayda en fazla 4 tane alınabiliyor diye biliyorum ?

8. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Lazer Fırtınası etkinliğini baz alarak daha kolay tamamlanabileceğinden bahsetmek istedim.

İyi forumlar.

9. İndirim ve vip yokken 180-190 bin uriye açılması gerek ama biraz pahalı olmuş.

10. 1Zackho

1Zackho User

Bugün sadece zeta yaparak 22 Magma sondası aldım pro lazerden daha kolay kastığım kesin...

11. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, Prometheus'tan bu etkinlikle daha kolay kazanılabiliyor. Ama normal şartlarda Prometheus daha kolaydır.

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.