Lazer Hasarları Yanlışlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve has11 tarafından 29 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. has11

has11 User

34 lazer lik bir sıkımın değerini anladığım kadarıyla hesaplıyorum . Lazerlerin hepsi 16. seviyedir .7LF 4 -200x7: 1400 -----27LF 3-27X150: 4050 TOPLAM : 5450 Bunları kelle avcısı 2 ve uzaylı avcısı nı açtığını var sayarsak bir de % 10 destekle 7000-7500 lazer hasarı yapıyor ,besleme de %60 diyecek olursak 12 000 bin yapıyor ,bunlar benim geminin muhtemel değerleri diyecek olursak ,bu hesaplarla beslemesiz 30.000-35.000 Lazer vuran arkadaşlar nasıl vuruyor ,çünkü hepsi LF 4 olsa 34x200: 6800 lazer hasarı yapıyor ? Bunu şunun için yazdım lazer hasarında hesaplamamda yanlışlık mı var yoksa oyunda lazer hasarıyla ilgili bilmem gereken başka bir şeyler daha var mı ,teşekkürler.

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bunlara ek olarak roket hasarlarını ekledinizmi?

Ek olarak aşağıyı inceleyiniz.

LF3 ve LF4 Lazer Hasar Tablosu

iyi forumlar.

3. has11

has11 User

öncelikle teşekkür ederim tablo güzel olmuş anlaşılır ancak benim 10 diroit 34 lazerle ve 41 argeyle : 7-8 bin sıkmam 7-27 lf-4-lf-3 dağılımı var ,tabloya göre yanlış tablo da yanlız geminin 7 bin sıkacağı yazıyor ,arada çok büyük fark var ,bunun sebebi ne olabilir anlayamadım ?

4. Merhaba ,

Her iki konfigürasyondaki malzemeleri çıkartıp tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizledikten sonra tekrar malzemeleri iki konfigürasyona dikkatlice yerleştiriniz.

Eğer düzelmez olmazsa gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.