LAZER HATASI !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve egu-segu tarafından 15 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. egu-segu

egu-segu User

Arkadaşlar geçen dikkatsizliğimden bütüm flax droitlerim patladı. Yeniden fulledim ve şuan 10 lf3 13 lf2 lazerim var ( gemim goli ve droitler dahil ) ancak 1.300 çakıyorum ancak droilerim patlamadan önce 2.500 çakıyordum. Sorun nedir Lütfen cevaplayınız .

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Önceki droidlerin altı seviyeydi şimdikiler ise bir seviye sanırım o vuruşu etkiliye bilir ama 1.2 k fark edermi bilmiyorum

Son düzenlenen: 15 Eylül 2014
  3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Her iki konfigrasyonada lazerlerinizi yerleştirdinizmi emin olun diroitlere.Ayrıca diroitlerin seviysi 6 ise şimdi yeni alınca 1 . seviye ise tabikide düşüş olur.

İyi forumlar

4. egu-segu

egu-segu User

1. seviyeye düştü ancak okadar da düşer mi

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sanmıyorum ancak bir yerde eksiklik yaptığınız muhtemel diroitlere yerleştirmediniz zannedersem.

Peki gemi değiştirdinizmi ?

İyi forumlar

6. egu-segu

egu-segu User

ahhh saol karanlık abi ya ben 2. konfigürasyona yerleştimeyi unutmuşum 2.sinde full hız olduğu için onu kullanıyodum

7. Jameika-TR

Jameika-TR User

Orası büyük hesaplama gerektiriyo sana terminatör lazım :)

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak abi demenize gerek yok.Sadece yetkliyim abi değilim :)

Ben teşekkür ederim.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.