Lazer İsabet Oranı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve homeworld tarafından 2 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. homeworld

homeworld User

Merhabalar.

Argedeki *ayarcı* 5/5 yapmadan, normalde lazerlerin isabet oranı kaçtır? Ayarcıyı yapınca %kaç artıyor ve kaç oluyor bilen var mı acaba?

İyi Akşamlar

2. Aliens

Aliens User

İsabet oranı %80. Ama burada hesap biraz karışık. Ayarcı tam olunca %25 isabet veriyor. Bu yalnız %80'in üstüne bir ilave %25 değil. %20 vurmama şansının %25 miss gitmesini önlüyor. Birde yanıltma manevrası da %12 kaçınma verdiği için %25 bonus kazanmış yeni oranın yani %85 vurma şansını geri %75'e düşürüyor. Hedef yardım ile bu oran %88'e çıkıyor. Umarım açıklayıcı olmuştur.

3. Tyrannos centrion tasarımını da bu hesaba katarsak sonuç ne olur?

4. Aliens

Aliens User

Hedef yardım açıksa %90 oluyor.

5. homeworld

homeworld User

Merhabalar cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Gayet aciklayici fakat hedef yardim nedir acaba? Onu da soylerseniz sevinirim

6. Aliens

Aliens User

Hedef Yardım dükkan < ekstralar kısmında bulunan bir CPU serisidir. Her atış başı 10 Xenomit kullanarak lazer doğruluk oranını %50 arttırır. Yani onu kullanarak ateş ederseniz çok az miss vurursunuz. Ama kullanma maliyeti Xeomit ihtiyacından ötürü pahalıdır. O yüzden VS gibi çok özel savaşlarda tercih edilmelidir, asla NPC kesmek ve kapı yapmak gibi günlük oyun alanlarında kullanılmamalıdır.

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@Aliens Bize bişey bırakmamışsınız efenim verdiğiniz cevaplardan ötürü teşekkür ederiz :)

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.