Lazer Karşılaştırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ===iceberg=== tarafından 31 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Memesis gemileri için pro lazer mi aa-1 mi daha etkili??? Ona göre full aa-1 yapim ama pro lazer daha etkiliyse boşuna harcamim

2. pro lazer full degilse aa-1 al fulse gemiye takma aa-1 leri ama genede al yarın oburgun belli olmaz
    AAP-1 pet lazerleri al 24 adet alabiliyosan kenarda dursun
    bende 500 aa-1 ve 100 AAP-1 var kenarda dursun bedava sanki para verdim :D

3. 24 adet aap-1 i napıcam o kadar slot yokki??

4. yan hangar diz :) dedigim şey fazladan byte mevcutsa diye eger yoksa byte 12 pet aap1 al

5. Pro lazer kaç sıkıo aa-1 250 diyo??

6. PİONEER

PİONEER User

Prolar daha iyi...

ama ben 36 tane yeni Lazer aldim gemi icin
    15 tanede Pet icin dursun zarar gelmez :D
    hem yeni gelicek Etkinlikte lagzim olcak...

Mimesis Etkinligi bugün bitiyor haberiniz olsun...

7. byte kalıntısını lazer almaktan başka bir işe yaramıyor eğer modullerı aldıysan pet lazerlerini aldıktan sonra gemi için olanları al en kötü köşede dursun yeni gelecek etkinliktede bu lazerler kullanılacakmış
    ve 1 seviye pro lazerden daha çok vuruyor diye biliyorum geliştirmeli halini bilmiyorum

bu lazer 250 vuruyor 16 seviye pro lazer 252 vuruyordu sanırım pro lazer dağa iyi 16 seviyeyse

8. mod lar burdaysa lazerlerin vuruş güçleri Lf4 ve aa-1 ler de dahil olmak üzere vuruş güçlerini yazabilirmi??? Bütün hepsi için söylüyorum pro lazer vs

Luminous bunu beğendi.
  9. bak kardeşim pro lazer 2 kat vurma sayesinde + puan alıyor
    16 lvl pro lazer 260 vuruyor
    oyuzden pro lazer dizmen daha iyi ekstra hasarı onemli oluyor

10. peki diğer sorum şu full pro lu %10 dmg li pusat mı, yoksa sayborg gemisi mi???

11. 260%7.5=34.6
    260-34.6=225.4
    225.4%5=45.8
    225.4+45.8=271.2

pro lazer hasarı 225
    5 saniyede bir 225 daha vuruyor
    271 hasar olmus oluyor 1.seviye

12. ateistkeci

ateistkeci User

Hasar bakımından aynı olurlar ancak DP ve yeteneği ile Sayborg öne çıkıyor :)

memat155 bunu beğendi.
  13. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İyi forumlar dilerim.

14. Bilgiler için teşekkür ederim hazır girmişken 1-2 matris, determinant ve geometri soruları çözelim mi :) bide darkorbit zaman kaybı derler bak nası matematik öğretiyor :)))

Sayborg gemi yükseltme modüllerini hiç görmedim gören yükleyen varmı ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Mart 2020
  15. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Iyy vektör ve diziler :confused.::confused.::mad: mat1 adamdır :D

Sayborg için henüz bir modül eklenmedi. Tüm modüllere ve nereden edinildikleri hakkında bilgilere Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri S.S.S. konusundan ulaşabilirsiniz.

Forumda alt alta yazmak flood kapsamına girdiğinden yasaklanmıştır. Mesajlarınızı birleştiriyorum lütfen tekrar etmeyiniz. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzu kilitleyebilirim.

İyi forumlar dilerim.

16. Oyunun vuruş gücüne sahip en iyi gemisi hangisi? sayborg mu???

17. ateistkeci

ateistkeci User

Sayborg veya Tyrannos Centurion diyebiliriz :p

18. memenis gemileri için aa1 ve aap1 leri fulle kesinlikle prolar yanından geçemez her yapışta 1-2 eklersin zaten her kapıda 30-40k uri kasarsın memesis için proları unut