Lazer Menzili ve Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

ilk sorum bu lazer menzilini nasıl uzatacağız adamın biri bana sıkıyor kaçtıgım zaman bile arkadan çok uzakta olmasına ragmen lazerleri işliyor net hızımda çok yüksek netten kaynaklandığını düşünmüyorum çerezleride temizliyorum ama genede bana çok uzaktan sıkabiliyorlar acaba lazer menzilini uzatan bir şey mi var varsa nedir ? ikinci sorum tüm rafinerlerim 10-9 level arası olmasına ragmen 4 level seprom rafinerisi çok yavaş çalışıyor bunu nasıl hızlandırabilirim ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

İlk olarak lütfen başka oyunlardan alıntı avatarlar kullanmayınız. Forum kuralları gereğince yasaktır. 24 saat içinde değiştirilmediği taktirde cezai işlem uygulanacaktır.
    Diğer oyuncu , siz kaçarken sizin gördüğünüz kısmın biraz dışından kalarak vuruyor olabilir . Bu normaldir . Ve menzil uzatılmaz her oyuncu için sabittir.

İkinci olarak ise seprom rafinerisinin daha hızlı çalışmasını sağlamak için seprom rafinerisini geliştirmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.