Lazer Seçimi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Bykatil987 tarafından 8 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bykatil987

Bykatil987 User

Arkadaşlar ismim erdal yaşım 48 TR4 de oynuyorum. Oyunda sadece görevleri yapmaktayım silah alımında yada cephane ve tabiikide TP ve şeref puan için.
    Forumu çok inceledim ancak açıklayıcı yada aydınlatıcı bir makale göremedim yanılıyorsam düzeltin lütfen
    Şuan bende full gemiye yetecek kadar Magma , hiperplazmid , 17 kararsız , 17 promedius var
    algıladığım son çıkan ve alımı gayet zor olan promedius lazerin daha iyi olduğu..
    size sormak istediğim şu
    ben genelde canavarlar ve görevler ile ilgileniyorum grup savaşları baskınlar vs bana göre değil elbette görev dahilinde olmalı ancak görevin yok iken 4-5 de görev yaparak kendini geliştirmeye çalışan oyun arkadaşlara saldırmanın ezşklik olduğuna inanıyorum
    arkadaşlar hangi lazeri kullanmalıyım promedius lazeri tamamlamayamı çalışayım lütfen açıklama yaparsanız sevinirim
    Saygılar iyi oyunlar
    Erdal

KATALONYA bunu beğendi.
  2. kingsman01

kingsman01 User

bazı arkadaşlar hp- lf4 ün daha iyi olduğunu düşünüyorlar ama eğer ağırlıklı olarak kasılıyorsan gözünü kapat ve promotiusları tamamla. Çok daha hızlı kasılacaksın

Bykatil987 bunu beğendi.
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyundaki en yüksek hasarı prometheus lazerleri ile verebilirsiniz, bu lazerleri kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

4. KATALONYA

KATALONYA User

Kesinlikle prometheus lazerini kullanmanızı tavsiye ederim her 5 sn bir kritik vurmaktadır. Npclerede oyuncularada sabit bir şekilde fazla vurur aynı zamanda bl haritalarındaki npclerede 3 kat civarında daha fazla vuruyor daha ne olsun derim diğer lazerlerin çöpe atılması için geçerli sebepler bunlar hp lazerleriniz full olsa %18 lik bir darbe puanı artışı olur buda 1kırmızı 5li ile eritilir çok gerekli olduğunu düşünmüyorum sayborg ile saturnu karşılaştırmak gibi düşünebilirsiniz. Boşuna emek harcamayın prometheus dışındakiler sizi zarar ettirir şu dkdan sonra.

My-Memorys-Remains ve Labirent bunu beğendi.