Bug / Oyun hatasi Lazer sıkamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kaçakavcı tarafından 18 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu olay dün akşam başladı.Lazer slotlarımda lazerler takılı olduğu halde ve cephanemde olduğu halde lazer sıkamıyorum.bunun sebebi nedir.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk olarakk geminizin her 2 konfigürasyonunda lazer topu takılı mı diye kontrol eder misiniz?

İyi forumlar.

3. iki konfigürasyonda da takılı.lazer sıkma tuşuna bastığım zaman 1 kere ateşliyor (o da hasar vermiyor.) sonra saldırı iptal edildi diyor.benim yanlış yaptığım bir şey mi var yoksa oyun hatası mı?

edit: roketleri hiç atamıyorum.

4. hocam interneti hızın ne duurmda ping var mı o dediğin sorunla bazen ben de karsılasıyorum ping oldugu zaman mesela bişeye tıklıyom ateş ete basıyom ancak ilk vurusun anımasyonu cıkıyor ve tabiki hasar cıkmıyor baska türlü karsılasmadım dediğin durumla modemini restle bence bi

5. cevaplar için teşekurler konu kilitneneblir

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.