lazer sıkma hızı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 19 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1feder

1feder User

lazerler yavaş sıkıyor ozellikle bu solariste neden isabet modulu falan var ondan mıdır acaba anlamadım haçan

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Lütfen Solaris gemisinin sıkma hızının yavaş olduğunu düşünüyorsanız bunu video ile birlikte bize buradan veya supporta iletiniz.

İyi forumlar.

3. Herkes de solaristeki bu problemden şikayetçi.

4. 1feder

1feder User

bunu biz oyuncular değil sizler düzeltmelisiniz benmiyim modarotor video falan cekicem kullanmam olur biter

belkide yuzde 11 lik bir hasar farkı varya sayborg bi lazer slotu farkı kalyor ondan boyle sorunlar cıkarıyorlarki hiyerarşi bozulmasın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Şubat 2020
  5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Öncelikle ard arda mesaj yazdığınızdan dolayı mesajlarınızı birleştirdim. DarkOrbit Takımı olarak hepimizin farklı görevleri bulunmakta sorununuzu raporlarımıza ekleyip iletiyoruz. Teknik Ekip ise bunun ile ilgili çalışmalar yapıyor. Yani söylediğiniz gibi moderatörlerin müdahale etmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Aliens

Aliens User

Sizler için Kronometre ve saniye başı vuruşu (10 atış üzerinden) +%5 Hız, +%15 DP, +%15 NPC Hasar modülleri takılı Solace ile +%4 Hasar, +%4 Roket Hasar ve İsabet modülü takılı Solaris ile kıyasladım. Sonuç ise iki gemi de 10 atışını 10 saniyede yaptı. Sizin gördüğünüz Solaris gemisinin grafiksel olarak ateşi çoklu ve hızlı olmadığı için göz yanılması oluyor. Yoksa iki geminin de atış hızı aynı.

7. 1feder

1feder User

yuzde 15 npc hasarı diğer gemilere vurmuyoki pvp dedim pve degıl dostum yuzde 5 den hesaplama gerekir

8. Aliens

Aliens User

Yalnız siz AZ vuruyor değil; YAVAŞ vuruyor dediniz. YAVAŞ kelime anlamı olarak bu olayda incelediğimizde bir gemi 3 atış yaparken aynı sürede Solaris 2 atış yapıyor demek oluyor. Şayet hız değil de Hasarı kastediyorsanız Amor Solaris birini bulabilirsem sizin için özellikle deneyeceğim.

9. userqq

userqq User

Benim gözlemlediğim kadarıyla saniye başına hasarı diğer gemilerle aynı, aynı hızda vuruyor yani. Sadece geminin vuruş animasyonu yavaş. Aegis'te de yavaş mesela Goliath'a göre.

10. Animasyon olarak öyle bir izlenim veriyor,verdiği hasar değişmiyor ağır sıkıyor diye 150k yerine 75k vuracak hali yok başka bir gemiyle test etmen yeterliydi zaten anlaman için bunu dostumm

11. 1feder

1feder User

bende iki tasarımı da var gemide var da tamam göz yanılması diyelim peki geminin hasarını ele alırsak sayborg la kıyaslarsak nasıl bir fark cıkıyor sizce yuzde4 hasar modullü