Lazer sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Siyah_Baron_ tarafından 15 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a. Benim gemimde toplam 14 lazer var (12 lf2-2 lf3) ama 700-800 küsür vuruyorum sürekli.normalde 1300 vurmam lazım 7 tane lazeri çıkattım yine 700-800 vuruyorum kafayı yiyecem bir yardım edin

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak beslemeli vurup vurmadığınızı kontrol ediniz,eğerki bir sonuç alamazsanız Support'a başvurunuz.

iyi Forumlar.

3. beslemeli vurmak ne demek?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Yani lazerlerinizi Seprom veya premerıum ile beslemek.
    -Seprom ile beslerseniz vuruşunuz % 60 daha fazla olur.
    -Premerıum ile beslerseniz % 30 daha fazla vuruş gücü elde edersiniz

İyi Forumlar.

5. Onları bilmiyorum nasıl birşey seprom

Şimdi hocam benim gemim Nostromo toplam 8 lazer yazıyor bilgilerde ama droitlerdeki lazerleri yazmıyor yani droitlerde ki 5 lazerin hiçbir etkisi yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Mart 2015
  6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Droidlere yerleştirdiğiniz , Lazerlerin ve Kalkanların etkisi vardır. Hatta Droidler seviye atladıkça , sağladıkları bonuslarda arttığından , Droidlere yerleştirdiğiniz , Kalkan ve Lazerlerin gücü gemiye nazaran daha fazladır.

Eğer oyunda yeni iseniz ;

Açıklamalar/Sözlük bu bölümdeki konuları incelemeniz , oyun ve oyun stratejisi hakkında sizi bilgi sahibi yapabilir.

Soru cevap şeklinde oyunu öğrenmeye çalışmanız uzun , zahmetli ve yorucu olur.

Açıklamalar ve Sözlük Bölümündeki konuları inceleyin. Genel bilgi sahibi olduktan sonra kafanıza takılan küçük detayları sorabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.