Lazer ve Uzaylı Protokolü Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve تأثير tarafından 22 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. تأثير

تأثير User

12 adet lazer protokolüm var fakat merak ediyorum da bu lazer protokolü uzaylılarda işe yarıyor mu yoksa uzaylılar için ayrıyetten uzaylı protokolü mü almak gerekiyor?
    ---
    Pekala kayıtlara geçmesi açısından yazıyorum: Birinci pet konfimi 10 lf3 ve 12 lazer protokolü 2. pet konfimi ise sadece 10 lf3 ile donattıktan sonra kappa kapısında deneme yaptım ve sonuç olarak lazer protokolleri npclerde de işliyor. Uzaylı protokolü ile arasındaki fark: uzaylı protokolü sadece npclere etki ederken, lazer protokolü hem npc hemde diğer oyunculara karşı hasar veriyor. Uzaylı protokolünün tek avantajı 12 adet donatıldığında ekstradan %24 daha fazla hasar artışı sağlaması.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2015
  2. Merhaba ,

Lazer protokolü : PET'in verdiği hasarı belli oranlarda attırıyor. ( Hem npc hem oyunculara etkisi konusunu deneme imkanım olmadı. )
    Uzaylı protokolü : PET'in uzaylılara ( NPC ) verdiği hasarı arttırıyor.

Ayrıca denemelerinize göre cevabı bulmuşsunuz. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.