Öneri lazer

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯gαмє-☼-σνєя¯¯»TR tarafından 20 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

lazer görünüşleri

1. olmalı

oy sayısı 2
    66,7%
  2. olmamalı

oy sayısı 1
    33,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha önce konu açılmışmıdır bilmiyorum ama mesela oyun görüntü kalitesini düşürüp simsiyah bir ekranda oynayabiliyoruz bu lazerlerdede olmalı isteyen lazer ateşlerini görünür yapar isteyen yapmaz mesela damaner e gidiyoruz pc kastığında ekranda tek gördüğümüz şey mavi yeşil kırmızı beyaz lazerler bide argede dahil oluyor bu görünüşe ortada lazerler var sadece

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Peki bir düello yapmaya kalktığınızda hangi Lazeri sıktığınızı nasıl anlayacaksınız ?

Sıkılan Lazerin kalitesinin düşürmek yada arttırmak için , Gelişmiş Kısmına bir sekme koyulabilir.

Ancak tamamen kaldırılması , Bir takım şikayetleri de beraberinde getirecektir diye düşünüyorum

Bence Geliştirilmeli

Keyifli Forumlar

3. hocam geliştirilmelide bunu isteyen öyle gösterecek birde oyun savaş ekranında lazerleri koyduğumuz yerde kendini belli etmekte

4. benim oyum olumsuz bence kararlaştırmak yerine cafcaflanmalı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.