Lazere seprom besleme kaldırılsın ya da herkese skylab günde 10 bin Seprom üretsin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 3 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Madem seprom bugu diye bişeyin oldugu biliniyor ve bazı oyuncuların seprom beslemelerinin 100 milyon 200 milyon olduguda bilinen bir şey kaldırın gitsin lazere seprom beslemeyi hala neyi diretiyorsunuz anlamıyorum arkadaş ya geçen ts de birisi diyor 260 milyon seprom beslemem var diye haksızlık degil mi bize hoşunuza mı gidiyor bazı oyuncuların oyundaki açıkları kullanarak üstünlük saglaması hayret bir şey ya bu zamana kadar seprom beslemesi neden kalkmadı lazere hala şaşırıyorum kalkmıcaksa günde 10 bin seprom üretsin skylab herkesde olsun bitsin ama ne söylersek nafile aylardır yazılıyor buraya güncelleme fikir havuzunada yazıldı bi sürü ama hala aynı şeyler herkes eşit olsun istiyoruz bu kadar zor olmamalı.

KOMA..SE..BIRA bunu beğendi.
  2. SonDarbe01

SonDarbe01 User

AYNEN HAKLISIN BENİ ADAM KESİYO BEN ADAMI KESEMİYORUM BU SEBEBTEN DOLAYI

3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Sizin gibi buna benzer konuları Arkadaşlarımız açmışlardı ve gereken yerlere iletildi. Merkez bunu değerlendip dediğiniz gibi bir düzeneremeye giderse hemipimiz için daha iyi olacaktır.

Forum Kuraları gereği Büyük harflerle yazmak kural dışıdır tekrar etmemek için gayret gösteriniz.

iyi forumlar.

4. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Öncelikle perşembe günü gelen senkronizasyonla birlikte seprom bugu kapatıldı. İkinci olarak sunucunuzda seprom bugunu kullanmış olduğunu düşündüğünüz kişiler varsa kanıtları ile beraber profil linkini supporta atarak incelenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. SonDarbe01

SonDarbe01 User

ne kanıtı iştiyon cocuk kandırır gibi aynı teraneyi anlatıp durmayın cözüm üretin cözüm x4 kasıyolar 200milyon biz pala toplayıp kapı acmaya calsııyoz sepromuz yok adamlar bizi kesiyo bütün serverlar vatana küfredenlerle dolu oyunu 3 ayda bi oyuna giriyo dolasıyo o kadar oyuna hergün giripta oyunun kasmasına oynanısına hiç baktıgınız varmı adamalar 10binlik görev yapıyolar pusingle
    etkinlik cıkarıyonuz adamalr gizliye atlıyo o kastıgı x4lerle etkinligi 300bin fark aatıyo bizde etkinlik yapmya calsııyoz 5.2de üstüne bide spromsuz halimizle adamalarla carpsııyoz ne oyunundan ne adaletinden bahsediyonuz hakkım var bu oyunda haram zıkkım olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Mart 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.