Bug / Oyun hatasi Lazere Seprom Besleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve знсzτэiИ tarafından 24 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    1 yıldan uzun süredir bug kullanmadan veya GİŞ kurallarına karşı gelmeden el emeği göz nuru lazerimi sepromla besliyorum. Bugün 10 küsür milyondan 11 milyona çıkartacaktım fakat oyuna girdiğimde sepromumu sadece roketler ve kalkanlarda besleyebiliyorum lazer beslememe izin vermiyor. Bunun nedenini merak ediyorum. Acaba geçen aylarda yaşanan bug olaylarından dolayı lazeri sepromla beslemeye bir sınır mı getirildi?

2. Kendi hesabımda böyle bir sorun yaşamazken arkadaşımın hesabında yaşadım.Dediğin gibi heralde lazer beslemeye bi sınır getirildi.Emek hırsızı bugcılar yüzünden yine biz mağdur olduk bu oyunda.

Son düzenlenen: 24 Ocak 2019
  3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Belirttiğiniz şekilde bir sınırlama yoktur. Acaba farklı bir tarayıcıyla tekrar denermisiniz ?

İyi forumlar

4. modum sempromu lazerlere beslemek için tıkladığımızda hiç bir hareket olmuyor geri iade ediyor isterseniz bir deneyin lazerleri besleme yapmayı olmuyor beslemeler lazerlerde sadece kalkanı ve roketleri kabul ediyor

5. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

evet sanırım bu seprom beslemeye getirilen sınırlama buda 1 milyonla sınırlandırılmış durumda..gemide 990 bin seprom besleme vardı 9000 sepromu beslemek istedim 1 milyona tamamladı gerisi kaldı kalkana atıyor rokete atıyor ama lazere atmıyor..

-ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  6. eğer 1m ise çok az bari hiç yoksa 2m yapsalardı

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda seprom sadece roket ve kalkan'a atılabiliyor. Lazer kısmına hiçbir şekilde besleme yapılamıyor. Büyük olasılıkla son yapılan işlemler sonrasında ortaya çıkan bir hata diye düşünüyorum. :) Şayet bir sınırlama getirilecekti veya düşünülüyordu neden bilgisi verilmez ?

Sınırlama getirebiliyorlarsa bu kadar zaman neden getirmediler diye aklımda deli sorular dolaşıyordu. Sonra oyunun bigpoint'e ait DarkOrbit olduğu aklıma gelince bütün sorular yok oldu. :) :D

8. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bunun hakkında bilgi alınca size buradan bildireceğim.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2019
  9. sınırlama olmazsa iyidir

10. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bildirim gelmesi nedeniyle tekrardan cevap yazıyorum.
    Yeni güncelleme ile maden zenginleştirmesi 1.000.000 olarak sınırlandırılmıştır.

İyi forumlar

11. haritalarda cirit atan emek hırsızı botların temizlenmesi gerekirken sepromla uğraşmak ta iyiymiş :)

xxkubixx, *NECMİ*[*TC*] ve *Soulfly* bunu beğendi.
  12. Promerium lazer geliştirmesinde bir sınırlama yoktur, değil mi?

13. uzayl80

uzayl80 User

nbişe olmaz gemiye 100 milyon seprom atınca daha güçlü oluyo sanki 2 gemi eksik kes nolmuş yani iyi olmuş sınırlama gelmesi bimilyonda cok 500 bin seprom iyidir iyi

14. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Gelen güncelleme ile genel olarak bütün taşlarda besleme sınırı 1.000.000 olarak sınırlandırılmıştır. İlgili duyura buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

15. CSOYLU

CSOYLU User

Bu fikri çok beğendim :) keşke 100 milyonlarca olanları da 10 milyona indirseydiniz. o bugla yapanların sınırsız sepromları sıfırlanmış olacaktı.

oblivion ve .Paradoks. bunu beğendi.
  16. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

nesi bug bunun ben sadece besleme yapıp çıkıyordum oyuna bu bugmu olmuş oluyor birde sıfırlansın diyorsun keşke sadece kendinizi düşünmeseniz

17. seprom buglu gemilerin ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil bu. millet milyarlarca seprom yapmış 90 bin atış fazla sepromu mu düşünecek ? coğumuz bi süre oyuna girmeyip seprom biriktiriyoruz 1 2 milyon olursa öp başına koy hesabı şimdi onunda önüne gecilmiş tebrikler

______gaddar bunu beğendi.
  18. SEPROM ! Herkesin temel sorunu , sanki seprom yetiyor da 1 milyon seprom yapabiliyoruz da bir de sınırlama gelmiş. Bunlar Darkorbitin çözüm bulamadığı şeyler için vurduğu kilitlerden birisi yani oyuncuyu sınırlayıp buglara yöneltiyorlar 10 yılı geçkin geçmişi olan bir oyunda o kadar beceriksiz insanlar çalışıyor ki oyun başından beri oluşan buglar kapatılamıyor sizce sorun oyuncuda mı ? tabiki değil sorun darkorbit yazılımcılarında herkes biliyor ki petin buga girmesi pet cıktı cıkalı var ama düzeltemiyorlar neden ? cevap : beceriksizlik...

Yukarda dediğim gibi Darkorbit çözemediği konulara kilit vuruyor, çözüm yok.
    Oyuna bir süre giremeyip seprom besleyip oyuna baslayınca onu kullanmak için biri oyuna girdiğinde haberi yoksa oyun yine mi bozuk niye besleme yapamıyorum diyecek. 1 milyon sınırı aktif oyuncular için sorun değil aslında zaten seprom günlük kullanıma yetmiyor, hafta sonu çekelim 100de 50leri lag bug gitti verdiğimiz paralar .
    sepromu birleştirmeye getirdiler tamam güzel de neden pahalı sıktıgın cephaneden tut herseyine kadar zarar ziyan BL haritalarının amacı oyuncunun gemisini boşaltmaktır bunu unutmayın en küçük yaratığı kesmek bile zulum o kadar dp mi olur arkadaş ? madem çözüm sağlayacaksınız alın size çözüm skylab'in üretim kapasitesini minimum 2 katına çıkarın olay bitmiştir...sinek avladığınız serverde 3-5 oyunculu günleri özlediniz galiba.Sarı taş bile yetmiyor .

19. [jeT_lİ]

[jeT_lİ] User

Doğru söze ne hacet?

20. kaldırın şu sepromu kardeşim, kaldırın ki buglar bitsin. savaşlar uzun sürsün oyunun tadı gelsin.

Zuğaşibozo ve *Soulfly* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.