Bug / Oyun hatasi Lazere Seprom Besleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve знсzτэiИ tarafından 24 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yav şimdi bu sınırlama bug un önüne geçmek için mi yapıldı yoksa zamanında bugu kullanıp milyarlar besleme yapan bi sivri zekalımı bunu söyledide yapıldı eğer bug açık varsa adam yine yapacağını yapar siz sadece burda sıralama oyuncularını ve yandaşlarını kolladınız bana göre bu adil değil

*Soulfly* bunu beğendi.
  2. Ben bu güncellemeyi düşünen kişiyi yüz yüze görmek isterim. Bugu yapan adamda milyonlarca belki milyarlarca besleme var. Onlar silinmedikten sonra ne önemli var sınırın. Resmen kaş yaparken göz çıkarmak.

______gaddar ve *Soulfly* bunu beğendi.
  3. bugcuların yararına bir güncelleme yine

*Soulfly* bunu beğendi.
  4. Madem sınır var o zaman arttırın birleştirmedi sepromu da biraz işe yarasın. Promerium bile yetmiyor gemiye artık.

5. -Star-

-Star- User

Sırf şu forumda sevdiğim moderatörler var,onları uğraştırmayayım diye ağzımı bozmuyorum.Yoksa herkesin içinden neler geçiyor herkes çok iyi biliyor :) Benim için bu oyun bitmiştir artık,ayda yılda bir girip oynuyordum zaten biriktirdiğimiz seproma da göz diktiler.

*Soulfly* bunu beğendi.
  6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

herkes bug falan diyor benim oyuna hergün girip besleme yapıp çıkmam mı bug oluyor onu anlamadım ben

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2019
    KELP7784 bunu beğendi.
  7. Oyun bugcuları engelleyemiyo diye zar zor biriktirdiğimiz seprom beslemesini prometheus görevi bahanesiyle bize sildirtmişti zaten üstüne birde bu saçmalık geldi.Adamlar botları banlayıp lag sorununu çözeceklerine nelerle uğraşıyolar ya sabır!Ancak skylabta seprom üretimi artırılırsa bu güncelleme mantıklı olabilir.

Son düzenlenen: 24 Ocak 2019
    *Soulfly* bunu beğendi.
  8. 1.5 yıldır sepromu atar çıkarım 1.5 yıl boyunca toplasan 12 saat oynamışımdır seprom atıp çıkayım dedim atılmıyor.Yaklaşık 10 yıldır bu oyunu oynuyorum ben böyle bir şaçmalık daha görmedim.

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bu duruma benzer bir çok örnek yazabilirim buraya ama bir işe yaramaz. "Biz yaptık oldu." durumları. :)

10. sprand

sprand User

her gün oyuna girip beslemen bug değil arkadaşların dediği 400-500 hatta milyar seprom besleme yapan arkadaşlara diyorlar 5-10 milyon seproma demiyorlar

11. Millet seprom beslemesi yok diye oyunu oynayamayıp besleme yapıp çıkmak zorunda kalıyodu sorunu çözeceklerine daha da beter yapmışlar.Ancak dediğin gibi seprom üretimi günlük ihtiyacı karşılayacak düzeye gelirse bu güncelleme mantıklı olabilir.

12. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Klasik DarkOrbit sendromu diyesim geldi. :)

Herkes haklı olarak farklı dertler ve şikayetler yazıyor. Konuya gelirsek bu oyunda seprom her zaman sıkıntı olmuştur ve anlaşılan olamaya devam edecek.
    Oyun sisteminde seprom bulmak sıkıntı , bulsan gönderme kapasiteleri sıkıntı vs.

Bug kullanmadan besleme yapanlarda var. Oyunu pek oynamayıp girip sadece besleme yapıp çıkanlar veya haftadan haftaya kapı yapıp çıkanlar.

Herkesi bug kullananlarla aynı kefeye koymayın.

tilia ve *Soulfly* bunu beğendi.
  13. NR1_Shoot

NR1_Shoot User

ben 2,5 milyon seprom beslemiştim yazın her gün girip atarak şimdi yeni görevlerde promer besleme gelmiş diye beslememi bitirmeye çalışıyordum ama hala daha da seprom atmaya devam ediyordum bugün itibariyle 1,7 milyon sepromum var bu sınırlamanın geldiğini de bilmiyordum attım gemiye 9bin seprom duruyor şimdi napiyim rokete mi atiyim o kadar sepromu gemide boşu boşuna kaldı napiyim ben şimdi bütün gece oynayıp 1 milyonun altına mı indirmeye çalışıyım beslemeyi saçmalık

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

öyle ise o bugu kapatsınlar bize ne diye karışıyorlar zaten oyundan soğuduğum için oynamayıp sadece besleme yapıp çıkıyordum onuda bırakmıyacaklarsa hiç girmiyeyim o zaman

15. lazerde 8 milyon seprom yüklü kargoyla gelende dolu prometeum da gönderemiyoruz kargodaki sepromuda satamıyoruz roketlerde fazlasıyla var zaten. bu ne şimdi oyunu pisleştirmek için elinizden geleni yapmışınız. siz önce şu botcuları yakalayın nereye gitsek bot kaynıyo haritalardan ne uri nede ekstra enerji toplaya biliyoruz bir haftadır lagdan oyun oynayamıyoruz sizde hergün yeni bir adet çıkarın ben 7 senedir oynuyom gemim fene sayılmaz 55 k vuruyo adam oyuna başlıyo 2 aysonra 400k vuruyor yahu dürüst oynayan insanları hilleye zorluyorsunuz oyundan nefret ettirdiniz milleti sinir ettiniz yeter yahu

16. tam ısınmaya başladık derken yine karıştırdınız ortalığı seproma sınırlamada neymiş ben burda bırakır devam ederim diğer oyunlarıma gardaş....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2019
  17. nasıl bir saçmalamadır bu arkadaş ? emek emek biriktirip yaptım ben o kadar beslemeyi , neymiş iyi olmuş ; ben o kadar kasılırken , sağda solda yaratık düşman kovalarken sen hataları, donmaları , botları temizleme gel buna ADALET de , oldu canım ! bunlara kısıtlama varsa o halde , günlük atış miktarı , topladığım kutular , vurduğum yaratıklar , girip çıktığım haritalar vs. bunlara da sınırlama getirin tam olsun ! ne ala memleket , illa ki para verip oynasınlar , illa ki sömürelim bunları mantığıyla oyun oynatmamak için elinizden ne geliyorsa yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz. TR1 in bir gün bile olsa yağ gibi kaydığı bir oyun oynayan oldu mu kaç senelerdir ? globalde gemim var sorunsuz oyna ama TR1 oynayama , üstüne üstlük donup kal bi yerde , kapıya gideme , düşman keklik gibi avlasın seni ; ama darkorbit sınırlasın herşeyi. bug ları çözemezler , donmaları düzeltemezler , botları temizleyemezler - ki banlanan çoğu geminin geri açıldığını bilmemize rağmen - , ama lazerler 1 milyonu geçemez , neden arkadaşım neden? ben gece -gündüz uğraşayım , didineyim ; sen gel benim emeğimi elimden almaya çalış ! bunlar iyi günler serverları birleştirmeseniz oynayacak insan kalmayacak , ağzımızın tadını iyice bozdunuz artık ama

МΞЯМΞЯ ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  18. *Soulfly*

*Soulfly* User

o kadar bug yapıldı göz yumdunuz uğrasıyoz yapıyoz ediyoz düzelcek dediniz biz o kadar sarı taşla eziyet cektık adamlar ortalığın tozunu attırdılar oyundan zevk alarak oynadılar biz çile cekerken. simdi gelmiş sınır koyduk cart curt. okuyucunca size cok güldüm ama ağzımla değil. madem sınır getirdiniz o zamansa skaylab kapasitesini de 1 milyon yapın istediğimiz gibi çekelim seprom. ya bize gareziniz var yada zeka seviyenizde sorun. mod kb gayette atarlanıyorum ama size değil kendilerine teknik ekip diyenlere.

МΞЯМΞЯ ve KİNG_SONER_FB bunu beğendi.
  19. *ECHQ***

*ECHQ*** User

''Yeni
    Sevgili Pilotlar;

Bugün saat 14:30'da iki güncelleme yapılmıştır. Güncelleme notları aşağıdadır:

Güncelleme : Lazer, Roket, Jeneratör ve Kalkan için besleme limiti 1.000.000 ile sınırlandırılmıştır
    Bug Düzeltmesi: Hangar'da varolan mouse scrol hatası çözülmüştür.''

24 01 2019 da getirilen güncelleme.. Bakıldığında bu ifadeyi okuyan kişi sanırki saat başı skylab full seprom üretmektedir...Buna karşın bir önlem olarak düşünülerek yapılmış bir eylem olabilir!!! Ortalama 48 saatte bir skylab ta seprom rafinerisi 9079 adet seprom üretildiği düşünülünce bu güncelleme aktif olmayıpta sadece seprom besleme yapanlara karşı geliştirilmiş olduğu gelir ilk akla. Öyle olsada bunun bir manası yok. Yeni gelen birleştir kısmındaki seprom birleştirmesi nolacak? Akla gelen ilk soru aslında sorulması gereken ilk soru!!! 1 m seprom birleştirmesi yapabilmem için 200 bin uridum harcamam gerek ve bu ne vip nede indirim avantajı sağlamayan bir birleştirme...(Aslında bu konuyla ilgili bir başlık açılması gerekmektedir) Farzediyorum ki 400 bin uriduma kıyıp seprom birleştirmesi yaptım ve bu lazerde 2 milyon seprom besleme yapmama imkan sağlıyacak ( şöylede düşünülebilir harcadıktan sonrada besleyebilirsin nasıl olsa gemi kesildiğinde düşmüyor depoda kalıyor seprom) Bu imkanı tanıyan oyun!!! Aynı zamanda imkan tanıyıpta imkandan faydalandırmayanda oyun!!! Bu benim pek akıl erdiremediğim bir durum ve aklımda ilk uyanan oyunda ciddi sorunlar var bu yeni gelen haritalar ve birleştirmelerle ilgili bunun ilk emarelerini belli saat sonrası haritalarda oluşan laglar gösteriyor olabilir. Yinede komplo teorisi olmasın diye başlığa sadık kalınarak kendi oyuncularına oyunu kelimenin tam anlamıyla zehir eden başka bir oyun dark harici sanırım yeryüzünde yoktur ve bu özellikle tr serverleri üzerinde gerçekleşitirmektedir..Bunun sonucunda birileri çok gereksiz anlamsız işler üzerinde zaman harcamaktadır..Selametle​

20. Eski

Eski User

Yazdığından hiç bir şey anlamadım. Sadece son cümlenden çıkardığım anlam "oyunda o kadar problem varken bununla neden ilgileniyorsunuz?" oldu.

Eğer cevabını istediğin kısım buysa şöyle anlatayım:
    Oyunun lag sorununu çözmek için gereken efor, bilumum masraf ile sepromu 1mye sabitleyecek efor arasında dğlar kadar fark var (hatta daha fazla). Ben sana şu kadarını söyleyim. Max. Sepromu 1mye eşitlemek için gereken kod sadece 1 satırdır. 2.ye taşmaz yani. Bak ben sana anlatırken bile kaç satır oldu cevap. O yüzden bununla ilgileniyorlar. Çünkü çözmesi daha kolay (bugculardan bahsetmeye gerek bile yok.)

Benim merak ettiğim ise şuan 1m den fazla sepromu olan kişilerin sepromları 1mye mi çekildi?

Edit: forumu araştırdım geçmişe dönelik bir uygulama olmamış. Milyarlarca sepromu olup sıfırlamayanların hala o kadar sepromu var. Keşke direk o hırsızlarınkileri de aşağı çekselermiş.

Son düzenlenen: 25 Ocak 2019
    *Soulfly* ve ______gaddar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.