Bug / Oyun hatasi Lazere Seprom Besleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve знсzτэiИ tarafından 24 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CRIMINAL

CRIMINAL User

çıldrıyorum...benden bu kadar arkadaşlar havlu atıyorum artık.böyle saçma güncelleme mi olur ilk önce gidin şu donma sorunlarıyla uğraşın.

2. bence bunlar sepromun sklaylabtan kaldırılacağının işaretleri.oyuncular yüksek vuruşlardan şikayetçiydi.sepromun kaldırılmasını istiyorlardı kimisi.birleştire az miktarda pahalıya gelmesi de bu yüzden olabilir.iş sarı taşa kalacak.zengin,güçlü olan ise sepromu rahat elde edebilecek.daha da güçlenecek.oyuncular seprom için bl haritasına ^hapsedilecek^.çünkü beyin lazım.daha önceden sepromun görevlerden ve yaratıklardanda elde dileceği yazılıyordu.buı yeniliklerde gelebilir.artemis fişeği havaya attı.şimdi patlamasını bekliyoruz.bu patlamalar bize ya görsel şölen yaşatacak; ya da bizi yakacak.havayi fişek bunlar.havamızı alcaz gibime geliyor :D.

3. .maxpayne

.maxpayne User

yönetim oyuncuların menfatine yardım edecek uygulama yapmıyor seprom sınırlaması çok yanlış

4. elinde sonun sepromları bitecek :D

5. CSOYLU

CSOYLU User

Pro lazer görevleri için çoğu kişi zaten sepromu bitirmişti. Nede olsa gene yaparız ederiz diyenler fail oldu. Güncelleme gayet mantıklı ama eksik var keşke bütün herkesin beslemeleri 10 milyona düşseydi diyorum takrardan. Güzel gelişme olmuş :)

6. Merhaba,
    Ben de dünden itibaren sepromumu sadece roketler ve kalkanlarda besleyebiliyorum, lazer beslememe izin vermiyor.
    Farklı tarayıcıda da aynı durum.
    Bu hata mı, sınırlama mı var?
    Lütfen çözüm...

7. tilia

tilia User

Arkadaş Türk oyuncular her zaman havasını aldı, bunda da öyle olacak :(

8. golddagger

golddagger User

Yukarıda yazan arkadaşların hepsi haklı, yönetim botları lagları bitirmek istemiyor bu ortada, Türkiye'deki görevlilerin zaten hiçbir fonksiyonları yok, ne sorulsa söylense yetkimiz yok, almanya bilir diyorlar, ne almanlar ne bizimkiler Türkleri umursamıyor, azıcık sıkıştımmı da bazı şeyleri sınırlamaya ya da tamamen yasaklamaya gidiyorlar, birçok oyuncunun yaptığı gibi promerium ve seprom için oyuna giriyorum, haftada bir de öylesine bazı görevleri yapmak için giriyorum, şimdi onun da esprisi kalmadı, ™ŁΞYS™® arkadaşımızın dediği gibi, yine 3-5 oyunculu haritaları görmeniz çok yakındır.Bazıları o kadar sepromun bot olmayadan birikmeyeceğini söylüyor, çoğu oyuncu olmaz ama belki oyun azıcık düzelir de oynarız diye hergün gemiye seprom ve promerium göndererek bir birikim sağlıyor, bunu hakaret olarak saymasınlar ama yöneticilerin basiretsizlikleri ve beceriksizlikerinin cezasını biz çekmek zorunda değiliz, bunu da böyle geçiştirecekler ve oyuncular kanısayacak, Allah yöneticilere akıl fikir versin.......

GLADYATÖR bunu beğendi.
  9. oben

oben User

yok herşeyi anladımda madem neden birleştire getirildi onu anlayamadım yada birleştirdede aynı sıkıntı varmı ben hiç birleştirmedim birleştiren varsa bakabilirse iyi olur..

iyide kardeşim ne alakası var bu sadece türk oyunculara has bir uygulama değilki..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2019
  10. *ECHQ***

*ECHQ*** User

Eleştirdiğim ve kısmi olarak anladığın şey kısaca şu '' bir oyuncu olarak uzun süredir bu oyunu oynamaktayız çoğumuz. Muzdarip olduğumuz konular meydan da ve bunlara çözüm getirilmesi oyunun daha kullanışlı oynanabilir hale getirilmesi bir yana sürekli olarak yeni yeni sorunlar la karşı karşıya kalmaktayız'' Mesela seprom u ele alalım. Seprom sürekli kullanılır hale gelse ne olur gelmese ne olur? Uridum kasmak ve savaşmak herkes için daha elverişli bir hale gelir oyun eğlencesi çıkar ortaya. Bu oyunu pazarlayanlar için başta zarar gibi gözüksede aslında tam tersi bir durum yaratır. Ben pazarlama işi yapmıyorum sadece bir mantık hatasında olduğunun altını çizmek istiyorum oyunu kurgulayanların içinde olduğu. Bu oyun anlyabildiğim ve oynayan bir birey olarak uzun yıllar daha devam edecek bir oyun. Oyuncular vip liklerini indirim katlayıcı artık satışta ne varsa zaten almaktadırlar, sanırım bunlar bırakın bu sıkıntılarla oyun oynamayı kanaatim bu kadar zaman ve para harcan bu insanlar çok ama daha çok iyisini hakkediyorlar. Lütfen onların menfaatine hakkettiklerini verin ötesi zaten gerekmiyor. Anlatmak istediğim kısaca ( kısaa dediğime aldırma) buydu. Selam ile....

11. Eski

Eski User

Demek doğru anlamışım. Dediğim gibi seprom olayına böyle bir müdahelede bulunmak çok daha kolay olduğundan öncelik buna verilmiş. Oyunun bundan daha büyük problemleri var mı? Olmaz olur mu hem de ne kadar çok. Lag konusunda çözüm bekleyen arkadaşlar için söylüyorum bunun çözümü zor. Yani yeni bir oyun için yeni bir fizik motoru geliştirmek gibi düşünebilirsiniz. Şimdi burada oyun ismi vermeyeyim ancak oyun sektörünü takip ediyorsanız ünlü bir oyun şirketi hala 2011 de çıkardığı fizik motoruyla yeni oyununu çıkarınca büyük bir tepki çekmişti çünkü yıl olmuş 2019 hala 8 yıl öncenin motorunu kullanmak ne kadar verimsiz siz düşünün. Yeni bir motor yapmak, varolan motorun üzerine oyun yapmaktan çok daha zordur

12. Mr.User

Mr.User User

seprom acığı olduğuna ve önüne geçemediklerine adımı basarım :)

şimdi seçim zamanı gelecek bazı arkadaşlar için.

jenerator ve kalkan beslemeleri bitti gün o milyar yüklü sepromlu hesapları ne yapacaklar:)

he milyar olurmu diyen cıkmasın. var var. hemide cok var :)

Sonuç: Elle günlük giriş yapıp besleyenle bu zamanında yukleme yapan kişilerin ayrımı yapamadıkları için bu yola girildi bence.

13. fbhalodayi

fbhalodayi User

Resmen bu bir saçmalık biz emek verip günden güne girip biriktirelim sepromu siz bizi de kısıtlayın saçmalık o vakit tüm hesapların sepromunu 1 milyona çekin herkes eşit olsun adalet olsun

14. Zaten oyunu bırakmıştım ara ara girip semprom besliyordum anladım ki iyi ki bırakmışım.
    Hepiniz keyfinize kedersiniz. Siz böyle yapmaya devam edin yakında severleri birleştirmeniz yetmeyecek. Çünkü oyuncu kalmayacak. Görüntü o yönde
    Ne HAK var ne ADALET !
    Arkadaşlar bu yazımın ardından banlamak istiyorsanız banlayabilirsiniz

GLADYATÖR bunu beğendi.
  15. Evet oyunu bırakma vakti gelmiş

costantıne(teo) bunu beğendi.
  16. sprand

sprand User

o vakit geldi geçti bidaha geldi geçtide :D oyunu bırakmayanlar belki bir umut düzelir diye beklıyoduk :D

17. Bu gün chat te bir adam oyunda sıralamalarda( ilk 200 dedi ve diğerleride taranıyormuş) bug yok dedi.Bu bug u yapanları gözlerimle görmedim ama var biliyoruz.Bu sınırlama onlara hiç bir etki etmiyeceği aşikar.Chat te sınırlamanın etkisi olmayacağını yazıdğım zaman bir oyuncu bana şöyle dedi "onların beslemesi bitince onlarda yapamıyacak" bu nasıl bir mantıksızlıktır adamlarda milyar besleme var bitermi bu ? Biz zaten oyuna girip semprom atıp cıksak zorla yaparız 1m besleme ne işe yarıycak bu sınırlama ?

18. DRONES

DRONES User

mahvettıler oyunu turk admınlerı hıc mı bır sey yapamıyorsunuz sıkayetlerımızı ıletın bu sınırlamayı getırenlere eger onuda yapamıyorsanız sızınde burda olmanızın anlamı yok zaten oyun cop olmus bı sebrom atıyoruz her gun belkı duzelerıde aradaa gırer oynarız dıye bıde sınırlama getırılmıs

19. Oyunda dengeyi sağlamak için yapılan bazı düzeltmeler diyim artık,oyunu aksi yönde etkilemeye devam edecektir.Top benim takımıda ben kurarım mantığı malesef burda olmaz.Bu seprom besleme sıkıntısını aşmak için kısıtlamak yerine tüm lazer beslemelerini sıfırlamaları daha uygun düşerdi.Arkadaşlarında belirttiği gibi milyarlarca beslemesi olan kişinin zaten uzun bir zaman ihtiyacı olmaz,daha oyunda donma sorunu bile doğru dürüst çözülememişken sıranın enbaşına sepromu yazmak .Bu düzenleme geri tepecektir bilginiz olsun.:(

20. Kazanılmış hak ve bunun korunması diye bir şey var.Oyun kurallarına uygun şekilde elde edilmiş olduğu taktirde o hakkın daha sonradan geri alınmaması ve kullanımı süresince önceki şartlar değişse bile yeni şartlara uymaya bireyin mecbur bırakılmaması demektir.

Kısaca o dediğini çok istese de yapamaz.

Türk yetkililerin teknik yeterlilik ve sorumlulukları nedir bilmiyorum.Ama bu güne kadar bizleri iyi temsil ettiklerini düşünmüyorum.Her defasında "sorun yetkili birime iletildi" cevabı almaktan sıkıldım.Arkadaşlardan falanca sunucuda donma yok gibi söylemler duyardım.Geçen hafta ben de test ettim.Gerçekten hiç bir problem yok (botlar orada da mevcut)

Neden belli saatlerde bizde oyun oynanamıyor? Bigpoint'in sunucuları mı yetersiz ? Yoksa Türk oyuncular denek mi ?

Yaptığınız güncellemeleri ( sebepleriyle beraber) bilmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum.

golddagger bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.