Bug / Oyun hatasi Lazere Seprom Besleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve знсzτэiИ tarafından 24 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Türklerde bir gelenek var ;
    Bize dokunmayan yılan bin yaşasın! Uzun lafın kısası budur ;)
    İlla birileri tavuğa kışt der

Burada ki her kişi oyunun düzelmesi için bir çaba içerisindeyken adminler haksızlık olmasın diye seprom u sınırlandırsın.
    Burada kimin hakkına suikast ettiğiniz farkında mısınız. Önceki yazımda da belirttiğim gibi ne HAK var ne ADELET!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2019
  2. Semprom ları sıfırlamak tamamıyla mantıksız ve uygulanması imkansız,oyunun direk çökmesini sağlar.Bunu gerçekten elleri ile emek ile yapan adamlar var.Sınırlama getirilmeli ancak sadece sınırlama değil semprom oranlarını değiştirmeleri gerekli bu durumda çünkü günde 10k semprom atsan 1 2 satte bitiyor.Sınırlama varsa oranlarda bi değişim yapılmalı.

3. Şimdi bu yazılarımızı kışkırtma niteliğinde kullanılır. Fakat kimse farkında değil biz ADALET istiyoruz!
    Yenilmiş olan hakkımızı. Bir eşitlik sağlayacak iseniz bunu darkorbit oyuncusuna danışmanız gerekmektedir.
    Bu oyunda söz hakkı onlarındır.
    Devlet değimiyle Bizi oluşturan halktır.

4. Teorinizi beğendim olabilir.

5. DraydiBoy

DraydiBoy User

Gercekten Üzücü.. benim klasık taktiğim ramazan ayları ve yaz akşamlarının hatta gecelerinin vaz geçilmez oyunu darkorbitti kışın sepimi atar yazın hunharca savaşırdım kapı yapardım arkadaşlarım yaratıga sep sıktığımı duyduğunda kızardı :D şimdi maksimum 1 haftanın vaz geçilmez oyunu oldu.

6. Toplu halde oyunu bırakmamız lazım boşuna forumda konular açıyoruz adamlar hiçbi isteğimizi yerine getirmiyo aksine oyun daha da kötüleşiyo.

7. .maxpayne

.maxpayne User

işe yarar bir şey yok millet urı kassın diye cubi etrafında toplanıyor hemen açilmıyor o da
    çok uri verip kolay kesilen yaratık gelmeli mesala

8. bence de kötü olmuş yan hesabıma yazdan beri sadece günlük bonus ve seprom atmak için giriyordum oyun oynamıyordum ondan bazen gelen önemli etkinliklerde onuda oynuyordum şuan askere gidiyorum,belki zman bulursam atmaya devam ederim beslemeyi askerlik bitişinde oynarım diyordum ancak sanırım onuda yapmama gerek kalmadı

9. fbhalodayi

fbhalodayi User

İlk olarak şunu bildireyim birsürü hesapta milyardan fazla seprom beslemesi var bu nasıl yapıldı bug ile peki düzeltildi mi hayır ikinci olarak sepromlar eşit seviyeye inmesin herkesin ama bug yapanların silinsin üçüncü olarak ben oyunda donma var diye bir söylemde bulunmuyorum zaten yok güncel olarak öyle bir sıkıntı. Zaten server donmasının sorununuda bu konu başlığı altında konuşmanın anlamı yok madem çok biliyorsunuz siz de iletebilirsiniz bizim şikayetlerimizi seprom bugı yapanların sepromları sıfırlansın.

10. kadir7751

kadir7751 User

seprom besleme oyuncu gemilere işlemese sadece npcler ile kapılarda işe yarasa ne güzel olur.Aynı şu pembe lazer topları gibi oyunculara standart hasar canavarlara güçlendirilmiş hasar vursa iyi olur

11. seprom buglu gemiler şuan seviniyor bizde 1 milyon sepromu arttırmaya calışıyoruz :) milyar milyar sepromları olanların işine yarayan bi güncelleme tebrik ediyorum oyun yönetimini :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.