Lazerler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tojoury97 tarafından 6 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tojoury97

Tojoury97 User

Selam ben yeni pilotunuzum,

5-6 yıl önce arkadaşlar arasında oynadığım bu oyuna tekrar geri döndüm.
    Aklımda hızlı gelişim hakkında birkaç soru var;

Oyuna 0'dan başladım lazer ve kalkanların kredili olanlarını fulledim.
    Fakat aklımda bir soru işareti kaldı ve burada dile getirmeyi istedim.
    Bir sonraki adımım LF3'lere başlamak mı olsun veya bu yaratıklara daha çok vuran lazerleri tavsiye eder misiniz?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Aleyküm selam ve oyuna tekrar hoş geldiniz.

Bence kredili olan sll lazerindense lf3 leri tercih etmelisiniz.Buradan lazerler hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.

Kredinizi biriktirip açık arttırmadan yada ganimet anahtarı edinerek helix lf4 günlerinde açarsanız lf3 leriniz zaman içinde tamamlanır.

Arkadaşlarımızın tavsiyeleride olacaktır.Size oyunda keyifli kasılmalar dilerim.

İyi forumlar.

3. ŁΞSTЯOX

ŁΞSTЯOX User

Sana tavsiyem sıfırdan başlayacaksan, birazcık paraya kıy ve payment kısmından kalkan ve lazerlerin small paketleri var onlardan al. Bu sayede hem daha hızlı başlarsın, hemde leonov alıp x-3te hunharca kasılabilirsin.

4. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Tekrardan Darkorbit Ailesine hoşgeldiniz.

Benim düşüncem Leonov alıp x-3 , x-4 haritalarında belirli süre kasılıp kasıldıktan sonra Ganimet anahtarları alarak LF-4 , LF-3 ve SG3N-B02-Kalkanı çıkartabilirsiniz. Ganimet anahtarlarından birçok ekstaralar çıkıp birleştir kısmından faydalı şeyler yapabilirsiniz.

İyi Lazer le ateş etmeler :D

İyi Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. LF-3'lere başlaman daha yararlı olur

6. Tojoury97

Tojoury97 User

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

JUPlTER bunu beğendi.
  7. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Destek olan arkadaşlarım adına rica ederim.Yeterli bilgiye sahip olduysanız konu kilitlenmesi isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Tojoury97

Tojoury97 User

İstediğim bilgiye ulaştım konuyu kitleyebilirsiniz

JUPlTER bunu beğendi.
  9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitliyorum ,size oyunda keyifli kasılmalar dilerim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.