Lazerler Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADAMIN-DİBİSİN[CİXX] tarafından 29 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LF-5 , YENİ KALKAN VE YENİ HIZ JENARATÖRÜ ÇIKSIN MI ?

Anketin kapanma tarihi 5 Nisan 2019.
  1. Evet çıkması lazım uzun bir süredir bekliyoruz

22,7%
  2. hayır çıkmasın eski köye yeni adet getirme ..

77,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar sarı lf4 den sonra çıkan silahlara açıkçası hiç içim ısınmadı sadece pvp de işe yarayan lazerleri ben ne yapayım ?
    Lütfen artık direk LF-5 gelsin ve 2 tane lf4 ve diğer mağzemeler birleştirerek LF-5 yapalı.
    Aklımız çok karıştı.
    Bu arada yeni kalkan ve hız jeneratörleride beklemekteyiz.

2. şu bölüme bi düzenleme getirin artık forum yönetimi bu nedir yaaa..aklına esen konu açıyor..heee çıksın hatta f16 bo25 çıksın..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2019
  3. Sadece pvpde çalışan lazer hangisi ?

4. 1Zackho

1Zackho User

Arkadaş Player vs Player olayını anlamamış hala 4-x haritalarını pvp haritası sananlar var her harita pvp olabilir pvp demek oyuncuların karşılaştığı savaşlar demek her haritada işe yarayan bir lazer yani. Arkadaşların anlamadığı olay bu Magma sondası her haritada +5 ek hasara sahiptir! (sana karşı bir cevap değil yanlış anlaşılma olmasın)

rustemakgul ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  5. Karatorpil

Karatorpil User

Oyun değişti gelmesi lazım siz tarihte hergun aynı konuyu isleseniz sıkılmazmisiniz

6. prometheus lazerlerinin gelmesi ile mahma hiper yansıma çöp oldu o kadar kapı günlük dosyası emeği boşa gitti. geliştirdiğimiz 16 lwl lf4leri söylemiyorum.. eğer yeni bir kalkan gelirse zaten oyunda kimse yok, iyice herkes bırakır. prometheus lazeri son sabır taşıydı. lf5 i kaldıramaz bu oyun

7. ben oyuna sornadan başladım ama gerçekten yıllraca insanların emek veridği lazerler geliştirilmiş kalknlar var. şimdi sen tutup ormoteus diye bir lazer çıkarıyorsun. hadi çıkardın yahu bunu birleştirine eklesene. mesela 6000 rinusk yerine bir adet geliştirilmiş kf4 yada magma yada yansıma yada hp diye. oyun istemcisi bu kadar girift olamazmı yani. şu oyunun 3d yazan parmaklar, bu kadarcık sekme yi niye çok görüyor. nsanların emeklerinin bir kaşılık olmalı. madem pro lazer çıkarttın bu emeği kanalize etsene.

8. bir yönüyle güçlü olup bir yönüyle zayıf olan lazerler kalkanlar vs gelse duruma göre kullanılsa iyi olurdu , mesela füzyon kalkanlarını o açıdan sevmiştim , ama artık bu dediğim şekilde nasıl bir şey ortaya atabilirler bilmiyorum

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Konunuzu bölüm kurallarına uygun olarak açtığınız için teşekkür ederim, şu andan itibaren konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız. :)

Bölüm kurallarına uymak kaidesi ile dileyen herkes konu açabilmektedir, bunu engellemenin doğru olmayacağı düşüncesindeyim. Sizin de gördüğünüz üzere buradaki karar mekanizması sizler yani oyuncu arkadaşlarımız olup, konu çoğunluk tarafından desteklenmediği sürece herhangi bir raporlama işlemi yapılmamaktadır.

İyi forumlar.

10. Bakın Arkadaşlar ben savaşmayı beceremiyorum ben diyorkim öyle lazer sistemi çıkmalı ki bulunması çok ama çok zor olmalı.
    Fakat ben yaratığa çitf vuruş x4 seprom besleme ile 70 ile 90 k arası vuruyorsam yeni çıkacak lazerler ile bu sadece yaratık kesmeye özel
    200 ile 250 k arası vurmalı benim amacım kasılmayı kolaylaştırmaktır.
    kalkan meselesine gelince diğer kalkanlardan 2 kat daga fazla kalkan vermeli diye düşünüyorum artık vs ler fark etmiş olduğunuz üzere çok kısa sürüyor bir kalkan giç bir geliştirme olmadan 25 k kalkan gücü vermeli.

Benim hayal ettiğim oyun sadece yaratıklara özel x4 te 250-300 k vuran gemi ve kalkanı 2 milyondan fazla olan gemi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Mart 2019
  11. promethus lazeri isteğinizi karşılıyor.full promethus x1 100 k vuruş gücüne sahip

12. Haklısın ancak full promethus yapmak bol uri, x4 ve kredi istiyor. Eziklerin full promethus olması çok çok daha zor. Bl haritaları dışındaki yaratıkların ödülleri artırılmalı. yaratık için lazere falan gerek yok bence

13. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.