Lazerler !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HadiCanımSende- tarafından 31 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizin düşünceleriniz neler ?

1. x.1.5 çıksın ve kasılma sorunu ortdan az da olsa kalksın. (fiyat 25 c.)

45,5%
  2. x2 credi ile olsun ve kasılma sorunu tamamı ile kalksın. (fiyat 50 c.)

27,3%
  3. x4 özel günlerde uridium ile satışa sunulsun VS'ler için elit sorunu azalsın. (fiyat 4 veya 5 uri.)

9,1%
  4. Hayır bence hepsi çok saçma o zaman oyunun ne zevki kalır ki ?

63,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar x2 nin credi ile satılması için düşünceleriniz neler ? Bence çok iyi olurdu. Veya x1.5 çıksın evet belki sizlere komik geliyordur ama x1.5'u çıkarıp credi ile satışa koysunlar!
    Veya x4 lazerini uridium ile özel günlerde satışa koysunlar!

2. kaansakal

kaansakal User

Arama çubuğuna
    2 Kat TemelLazer Kredilik Olsun...
    Yazın oradan devam edin--konu zaten mevcut

3. Eskiden ucb-100 özel günlerde satılıyordu. Fiyatıda 5uriydi.
    2 kat lazerin credili olması konusu var.

4. aradım ancak bulamadım ama bakayım

5. x4 satışa uri ile konursa kapı yapma nin bi manası kalmaz x2 ye gelecek olursan tamamen saçma önceki bide zaten ole bi konu var benden -1 ..

6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Ben ful bir gemi değilim fakat x2 ile 19 k vurduğumu biliyorum kesinlikle olmaması gereken bir şey.
    Oyum Olumsuz -1

7. Hocam az araştırma yapında gelin. Adamlar konuyu ne zamandan beri açmış destek bekliyor bayağı da destek toplamış oraya gitdip destek ver en iyisi.Konu kilit.

8. X2 lazer degilde canavarlara 1.5 Kat oyunculara 1 Kat vuran bir lazer ciksa oyunun tadindan yenmez diye dusunuyorum. :)

..*ߨ$$™MДHØД*.. bunu beğendi.
  9. Fikrini beğendim :)

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Böyle bir konu mevcut zaten.Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.