lazerler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackFhatma tarafından 25 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamun aleykum arkadaşlar birşey sorup görüşlerinizi almak istiyorum benim gemi full lf4 geliştirmeler 13 16 karışık hala basıyorum lf4 geliştirmeleri pazar günüde malum yanlışım yoksa etkinlik gelicek kapılardan hp magma lf4leri falan atıcak bide yeni gelen lazer promethus yanlışım yoksa siz ne yapmamı önerirsiniz magmamı iyi hpmi fulliyim yoksa yeni lf4lerdenmi bi akıl verin kullananlar teşekkürler :)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz etkinlik, Lazer Fırtınası, için bizlere hiç bir bilgi verilmemiştir. Sanırsam eski bir bilgi kaynağını incelemişsiniz. Önümüzdeki haftalar içersinde söylediğiniz gibi bir etkinlik olmaycaktır. Lütfen güncel duyuruları forumdan takip ediniz.

Bunun dışında size tavsiyem günlük ve haftalık görevleri tammalamanız yönünde olacaktır. Bu sayede bu görevlerden 4 geliştirmeli lazer birleştirmeye yetecek kadar Tetrathin ve Kyhlon kazanabilirsiniz. Buda sizi en azından 280 k Uridiumu geliştirmeye ( 16 seviyeye) harcamaktan kurtaracaktır.

İyi forumlar.

3. geçen gün birisi daha aynı şeyi söyledi paradoks modum acaba sızıntı mı var ya da başka forumlarda böyl bişey mi paylaşılmış ya da tamamen birisi kuyuya taş attı hurra mı merak ediyorum

4. sağolun göreveler kaç level istiyor ve dediğim olay darkorbit oyuna giriş anasayfasında var pazar günü 23.59 a kadar diye saat bile belirtmişler bilemiyorum ne doğru ne yanlış

5. o eski etkinlik dostum

6. Prometheus lazerine leveliniz yetiyor ise başlayın zaten 10 tane görevler veriyor ki bunları yaparken bir kaç tane daha alırsınız. Bu kadar geliştirmeli lazer çıkmışken neden hâlâ lazer geliştiriyorsunuz anlamak zor.

Makinist.57 ve vurgun67 bunu beğendi.
  7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Günlük ve haftalık görevlerde herhangi bir seviye sınırı yoktur. Ayrıca ARDAUBERARDA arkadaşımızın dediği gibi Karaşimşek Etkinliği ile gelen yeni görevleri yaparak Prometheus lazerlerini tamamlamanız sizin için daha iyi olacaktır. Etkinliğin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

BlackFhatma bunu beğendi.
  8. evet sağolun ama bu ARDAUBERARDA arkadaşımızın bahsettiği lazer görevlerinde bi level sınırı varmı görevi göremedim öünkü 20 levelim

9. Görevler 17 levelde açılıyor. Görev listesinde orta sıralarda bulursunuz.

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Görevler 17. seviyede açılmaktadır ve görev listenizde orta kısımlarda yer almaktadır. Sizlere tavsiyem buradan görev listesine bakmak ve sırasıyla görevlerin isimlerini öğrenip görev listenizde aramanız olacaktır.

İyi forumlar.

BlackFhatma bunu beğendi.
  11. eyvallah kral kolay gelsin konu kilit

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.