Lazerler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by знсzτэiИ, Jan 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhaba,
    Oyuna son zamanlar bir sürü lazer eklendi. Bundan bir kaç yıl öncesinde en iyi lazer ne diye sorsanız 16 seviye lf4 ondan önce sadece lf4 ondan da önce lf3 derlerdi. Fakat bunca senedir oyunu oynayan birisi olarak benim kafam şu sıralar çok karışık. Çünkü hangi lazerleri fulleyeceğimi bilemiyorum. HP-lf4 mü, kararsız lf4 mü yoksa prometheus lazerini fullemek daha mantıklı. Sizlerden ricam bana biraz yol göstermeniz.
    Cevap veren herkese teşekkürler.
    İyi oyunlar.

2. Kardeşim şuan en iyi tek lazer promethus diğerlerini bomboş hale getirdiler..

3. Prejiva

Prejiva User

Prometheus lazeri şu an oyundaki en iyi lazer bunun haricinde de lf4 hiperplazmoid HP-LF4 uygun buluyorum. Artık kararsız veya normal lf4 lerle ilgilenmeye gerek yok ki günlük giriş bonusundan peynir ekmek gibi lf4 dağıtıyorlar zaten. Bunun dışında maddi hazırlık yapmanı öneririm çünkü sürekli yenisi çıkan lazerlere kalkanlar dayanamaz oldu. Bu nedenle bo2 kalkan jeneratörünün bir üst segmenti çıkabilme ihtimali var.

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Aşağıda bahsettiğiniz lazerlerin özelliklerine bakabilir ve aralarında kıyaslayama yaparak, seçiminizi yapabilirsiniz.

Kararsız Lf4:

İstatistikler

· Baz hasar: 220
    · Değişinti değeri: %42
    . Değerlerin geri kalanı normal LF-4 ile aynıdır:
    · Menzil: 600
    · Darbe şansı: %80
    · Yükleme süresi: 1 saniye

[​IMG] Magma Sondası – PvP Sadece PvP için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Yansıma Sondası – PvE Sadece PvE için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Hiperplazmoit – HP 212+ Lazer başına %0.5 DP desteği vermektedir.

Promethus Lazeri :
    ÖzelliklerDeğer
    Hasar210
    Bonus dağıtıcı hasarı**200
    Bonus hasar bekleme süresi5 Saniye
    Menzil600
    Hasar değişkeni%25
    Blacklight NPC'lerine karşı hasar katlayıcısı*x3,5
    Ben promethus lazerini kullanmanızı tavsiye ederim. Promethus lazeri, diğer lazerlere göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

Thread Status:
Not open for further replies.