lazerler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 23 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

arkadaşlar burası yerimi bilmiyorum ama bir sorum var.bazı gemilerin lazerleri kalın atıyor bunun nedeni nedir acaba kalın atınca vuruş hasarı çok mu oluyor?

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ever Arge konusu olması lazım aratıp incelersen yardımcı olur orası

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kelle Avcısı II

• Kelle Avcısı I ve II sayesinde lazerlerin diğer oyuncularda daha fazla hasara neden olacaktır.
    • Kelle avcısı I yeteneğine 2/2 ARGE vermeden Kelle Avcısı II aktif olmaz.
    • Kelle Avcısı II 0/3 den 1/3 e getirebilmek için Ayarcı,Bağlayıcı Işın II herhangi biri 3 ARGE geliştirilmiş olması gerekmektedir.
    Kelle Avcısı II yeteneğine 1/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %6 daha fazla hasara neden olacaktır 1. Arge Puanı verebilmek için 1.000.000 credits ve 1000 seprom harcanır

Kelle Avcısı II yeteneğine 2/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %8 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 2.000.000 credits ve 2000 seprom harcanır.

Kelle Avcısı II yeteneğine 3/3 Arge Puanı verdiğinizde lazerlerin diğer oyuncularda %12 daha fazla hasara neden olacaktır 2. Arge Puanı verebilmek için 3.000.000 credits ve 3000 seprom harcanır.

Kelle Avcısı I ve II yeteneğini tamamladığınızda lazerleriniz daha kalın görüntüye bürünecektir.

Keyifli Forumlar

4. tgs781

tgs781 User

teşekkürler modum keşke daha önce yazsaydım 3 sefer sıfırladım maliyet arttı harcanan seprom da cabası yine de sağ ol.

5. KARANLIK

KARANLIK User

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.