Lazerlerden hangisini tercih etmeli

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ottoman.Warrior tarafından 8 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna yeni başladım aşağıdaki lazerlerden eniyisi hangisi.

Dağıtıcı Lazer ll
    Dağıtıcı Lazer lll
    Spectral Lanzer lll
    LF4 Hiperplazmoit
    LF4 Yansıma Sondası
    LF4 Magma Sondası
    LF4

bu LF4ler arasında ne fark var. hangisi geliştirmeye değer.

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Silahlar arasında kendi tercihinize göre seçim yapabilirsiniz.

Önerim bol bol LF4 elde etmeye çalışın.

Silahlar hakkında bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Gelişmiş LF4 için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. Spectral Lancer III kesinlikle. dağıtıcı lazerin menzili daha kısa. Leonov ile devamlı kasıl. kredi biriktirdikçe açık arttırmadan lf3 al. lf3 sayısı 32 olana kadar devam et sonra lf3 leri dizersin ve goliath alırsın üst haritalara çıkarsın. ama bu dediklerim tek başına kasılacaksan. açık arttırmadan önce hız jeneratörlerini fullemeyi unutma. 15 tane yeterli olacak. 2. gemin olarak vega alırsın hızları ona takarsın. hem kutu toplamak için hem de kasılmak için gemilerin olur.

Düzenleme: Spectral Lacer III demişim. dükkanda kredili satılıyor zannettim. Meğerse sadece SL-2 varmış. spectral lancer 2 almalısın. uri harcamaktan kaçınmalısın. montajdan ise sadece peti al. lf3 almaya çalışma.

Son düzenlenen: 8 Kasım 2017
  4. uzayl80

uzayl80 User

elinde credili gemi varsa onla x2 de kasıl acık artırmadan leno goli gemilerini 10 bine flaan alırsın montaja girme lf2 al onla kasılmaya bak lenova lf3 dizersin hız kalkan irisleri tmm la bu gemiyle sonra goliyi 30 tane lf3 olacak sekilde 30 tane bo2 kalkan 30 da hız jeneratörünü dizmeye başla confi 1 ve 2 kulancan sonrasında level yetiyorsa yeni haritada streuner kes bolca 16 uri veriyor bossuna 32 kris de kesebilirsin x7 haritasında ben bi günde 20 bin uri kasmıstım :) işi bilirsen sende kasarsın lf4 lere gelince önc sen normal lf4 leri tmm ette lf4 ün diğer ürünleri kalsın lf4 üde hafta sonu x2 ödül gününde sandıklardan cıkıyor anahtar alıcaksanda 100 anahtarla sandıkla gir derim aşagısı kurtarmaz seni gerci şans işi bana 5 kutuda anca 1 lf4 cıkmışdı :D

5. asdrewsa1

asdrewsa1 User

Spectral lancer 3 35 adet montajlayıp denedim .... lf3 31 adet varken gemide x2 ile gemi 18-19k vururken sözde 175 saldırısı olan yani lf 3'den 25 fazla hasası olan spectral lancer 3 17-18kları anca gördü genel ortalamadada lf 3 min. 15k civarı vururken spectral lancer 13-12k'lara düştü bu lazer lf3 gibi bile düşünülmemeli bence cünkü maksimum hasarı lf3'den daha düşük cıktı ve 1-2 atış da değil 4 kristallon spectral 3 ile 4 kristalon lf3 ile kestim

Son düzenlenen: 10 Kasım 2017
  6. Cillos™

Cillos™ User

11 tane sl-3 üm var, lf-3 taktığımdaki hasarıma göre gözle görülür bir artış var. 11 SL-3, 1 magma, 2 lf4, 17 lf-3 x1le 11-12k ya kadar çıkabiliyorum venomla. SL-3 ler yerine full lf-3 taktığımda ise 10-11k arası bir hasar oluyor, 11k yı zor görüyorum.

7. asdrewsa1

asdrewsa1 User

ben sadece özellikle damage denemek için lf3 ve sl3 denedim 8 iris ve 15 lazerli gemide lf3 gözle görülür derecede fark vurdu lf 3 le 15k civarı sl3 le 14 k civarı vuruyor

zaten 11 tane sl3 1x'de sana fazladan 275 atack 2xde 550 atack verir buna burgu seprom vs. eklesen 1k eder bunlar yokken gözle görülür 1 fark elde edemessin 11 sl3 le

8. Cillos™

Cillos™ User

%20 destek seprom+burguyla denemiştim. 35 tane sl-3 ü nasıl montajladın? Marketteki 300k lık olanla karıştırmıyorsundur inşallah?

9. asdrewsa1

asdrewsa1 User

dostum 35 tane sl3'den ne olur 2 çanta 1 kablo istiyor =) sadece 1 önceki ggx2 etkinliğinde 8 zeta yaptım ki bu 400 kutu demek ondan önce uridyum ile 300'Er kutu açtık kardeşimle ondan önceki ggx2 etkinliğinde de 5 zeta yaptım bunların hepsi yeşil kutu veriyor ortalama nerden baksan 15 günde 1000'Er yeşil kutu açmışızdır. hatta ara arada not almışım kutudan cıkanları buyur :

150 kutudan cıkanlar lf4 günü

5x p. yuva
    17x günlük
    4x lf3
    5x kalkan
    8 apis parç.
    3x lf4
    5x 10k
    2x nano knd.
    16 kablo
    16 çanta
    2x kamuf. 50li
    3x hız

nano kablo ve çanta aynı kutudan 2'ser adet cıkıyor yani 8 kere çanta kablo gelse 16'sar ediyor ve hiç 1 işe yaramıyorlar =)

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.