Geri bildirim Lazerleri Bulamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TUЯҠİSH★☆★ΛIЯŁIИΣﮎ tarafından 30 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin benim envantermde silahvar ama hangrda gemi dizlimde onlar yok neden böle

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle sorunuzu farklı konularda dillendirmek ve o konu bütünlüğünü dağıtmak yerine yeni konu açmayı tercih ediniz. Sizin yerinize yeni bir konu açmış bulunmaktayım, lütfen bu konuya dikkat ediniz.

Sorunuza gelince hangarınızda yer alan tüm gemilere teker teker bakınız. Mutlaka yanlışlıkla bir başka gemiye yada P.E.T'e takmışsınızdır. Diğer gemilerinizin her iki konfisini de kontrol ettiğinizde bulacağınıza eminim.

İyi forumlar.

3. admin hiperplazmid daha bugün birleştirdm hiçbir yerede koymadım ama hangrda yok gözüküyor

4. yinede bulmadaysın supporta seyir geçmişini at ve iletişime geç onlar hesabına girp bakacaklardır.
    bir hata varsa söylerler.

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Envanterde görünen bir silah mutlaka gemilerinizdedir, aksi mümkün değildir. Lütfen tekrar inceleyiniz.

İyi forumlar.

6. admin hiper plazmidi bugün birleştirdim gemiyede koymadım yok hangarda işte ama envanterde gözüküyor.

7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Durumu support'a bildirerek konu hakkında cevabı bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.