Lazerlerin vuruş saçmalığı !é

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Örneğin bir vega.

+10 lazer topu
    +10 iris 20 lazer topu
    Etti 30 lazer topu

Hepsine lf4 koysak 30x200 = 6000 [x1 lazer topu ile]
    6000 x4 21.000 rsb ise x6 36.000 vurmalıdır.

Semprom basıldığı taktirde 21.000 %60 artsa+[12.600] 33.600 ediyor.

Hadi sınırları zorlayalım. Gerisini hesaba katmıyorum. 16lvl lf4 dür, droid tasarımıdır, Gemi tasarımıdır, odur, budur, şudur her neyse işte en yüksek rakam hadi x4 70 bin çaksa diyelim bunlar eklenince (ki o kadar vuracağını sanmıyorum). Adam gelmiş bana sabah 120-160 bin arası rastgele hasar vuruyor. Bu nasıl mümkün olabilir ? [Tek başına]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Aralık 2014
  2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Vuruşlar çoğu zaman birkaç vuruşun birlikte gösterilmesinden kaynaklanıyor.Örneğin rsb+x4 sıkınca iki hasar birlikte görünüyor.Adam x4 le 50 bin vuruyor.Arada rsbye geçip tekrar x4 atınca rsb ile de 60 vursun diyelim toplam 110 bin görünüyor sana...

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle aşağıdaki kısımı bir inceleyin ;

Göreceğiniz üzere Veganın maksimum vuruş gücü , Tam Elit bir gemi ile ;

RSB - 75 = 101,820
    UCB - 100 ( x4 ) = 67,880

Buradan Oyuncu size , Hem RSB ve Hem UCB - 100 sıktığında ;

Bunun toplamı size ; Maksimum 168,820 olarak görünür.

Tabi toplam hasarların sapma miktarı olduğu için daha aşağıda da görünebilir.

Yani size sıkan oyuncu Elit ise durum normal.

Keyifli Forumlar

4. +15 lazer topu
    +10 iris 20 lazer topu
    toplayınca 35 lazer topu yapar
    bütün vuruş artıran herşeyi tamamlayınca lazerlerin okadar vurması normal bide lag durumunda lazer vuruşları birleşmişte olabilir

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ful geliştirme yapılmış bir gemide çift vuruş güçlendiricisi var ise vede çevresinde bu vuruş güçlendiricisinden dağıtılmış güçlendirici yani %5 etki alıyor ise(bu etki %50 ve daha fazlada aratabilir kişi sayısına göre değişir) 160 değil 250 yada 280k bile görmeniz muhtemeldir vuruşlara hasar arttırıcı destek uçuş düzeni ve diroit tasarımları etki edebilir.

6. takemyhard

takemyhard User

bende buadamlar nasıl bukadar çok vyryyor diye düşünürken bir baktım benim gemide rsbyle100k vuruyor:)...ondan sonra kızmamaya ve gemiyi geliştirmeye çalışıyom artık;)...

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli açıklamaların yapıldığını görmekteyim başka sorularınız olursa lütfen yeni bir başlık altında sorunuz iyi oyunlar dileriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.