Öneri Leanov tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 9 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Leanov tasarım fikri mantıklımı gelmeli mi ?

1. Evet, olursa güzel olur

oy sayısı 13
    92,9%
  2. Hayır,yeterince tasarım zaten var bir gemidede olmasada olur

oy sayısı 1
    7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Arkadaşlar leanov uzun zamandır eski haritada ev avantajıyla krallığını ilan etmiş bir gemi. Sırf zevk için bile oynanabilecek bir gemi benim mesela 3. hangarım da hiç eksik olmaz o kadar gemi ve tasarım varken leanovada bir tasarım gelmesi benim görüşümdür. Sonuçta bigboyda bile bir tasarım mevcut leanovumuzun nesi eksik :) Özellik açısından olmasada olur ama olursa iyi olur mesela %5 tp yada Şp veren bir leanov tasarımı kullanıcılarda oynama isteği ve eski haritalarda bir canlılık uyandıracaktır diye düşünüyorum

devirici53 bunu beğendi.
  2. bigboy un kırmızı bi tasarımı daha vardı önceden oda dükkana eklensin bence hatta golinin arasıra gelen 100k urilik tasarımlarıda dükkana eklenebilir lenova bi siyah tasarım güzel olur diye düşünüyorum :)

3. Captivity

Captivity User

Bigboyun kırmızı birde yeşil goliath ın turuncu vardı oyunu cd den oynayanlarda gözüküyordu güzeldi tabiki o günler :) Neyse konudan sapmayalım görüşün için teşekkürler

4. Bence gerek yok zaten Bigboy'a alt haritalarda sürekli Leonov kullanıldığı için tasarım getirdiler (%10 TP). O bile nadiren kullanılıyor, bu tasarım da gelirse alt haritalarda herkes Leonov kullanacaktır haliyle tekdüze bir harita görseli karşımızda olacak.

5. Captivity

Captivity User

%10 tp versede öylesine yavaş bir geminin neredeyse yok denecek kadar az görülmesi zaten normal,leanov yerine bigboy tercih edenler credi veya uridium yokluğunda çaresizlikler içinde kalmıştır diye bir düşüncem var

6. Ben de böyle bir konu açtım kilitlediler kesinlikle gelmeli sonuçta leonov kendi haritasını korumak için mükemmel bir gemi kesinlikle gelmeli bu arada konuyu hortlattim ama kusura bakmayın

7. Favori gemimin Leonov olduğunu söylemem gerek :)

LF4'lerimi Leonov ile kasılarak tamamlamıştım.Gelişmekte olan oyuncuları korurkende çok işe yarıyor.

+1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.